به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بسته خبری «صبح توس» از مهم ترین اخبار روزنامههای امروز ۱۴ تیرماه مشهد را در ادامه بخوانید:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس, صبح توس,۴۰ درصد معتادان متجاهر مشهد غیربومی اند
, ۴۰ درصد معتادان متجاهر مشهد غیربومی اند,,
روزهای خاکستری طلای سفید کلات
, روزهای خاکستری طلای سفید کلات,,
*خراسان: پیگیری گلایه برنج کاران کلاتی از حذف یارانه بیمه شالیزارها؛ من از برنج کاران روستای سنگ دیوار کلات هستم. امسال دولت تعرفه بیمه شالیزار های برنج را برای ما کشاورزان آزاد کرد. الان ما باید هزینه چند برابری به بیمه بدهیم. خیلی از کشاورزان اینجا بی انگیزه شده اند. بعضی ها هم مجبورند بدون بیمه کردن شالیزار کار کنند. لطفا این مشکل را پیگیری کنید.
, *خراسان:,,
هر روز پیگیر ساخت باغ موزه دفاع مقدس هستم
, هر روز پیگیر ساخت باغ موزه دفاع مقدس هستم,,
*خراسان: شهردار مشهد با خانواده شهید ولی ا… چراغچی از سرداران شهید خراسانی دیدار کرد و گفت: هر روز پیگیر ساخت باغ موزه دفاع مقدس هستم و اخیرا دو، سه نفر از کسانی را که به خاطر ساخت آن کارشکنی کرده بودند ، برکنار کردم. به دلیل آنکه باید کار احداث باغموزه با سرعت بیشتری پیش برود.
, *خراسان: , ,,
چرا با اینکه می توانیم زعفران کل دنیا را تامین کنیم، می توانیم ولی حمایت نمی شویم
, چرا با اینکه می توانیم زعفران کل دنیا را تامین کنیم، می توانیم ولی حمایت نمی شویم,,
*شهرآرا: دبیر شورای ملی زعفران به سوال« چرا با اینکه می توانیم زعفران کل دنیا را تامین کنیم، ولی هنوز عقبیم ؟»اینگونه پاسخ داد: می توانیم ولی حمایت نمی شویم، توجه داشته باشید ٧۵درصد زعفران جنبه صادراتی دارد. ما معتقدیم اگر این کالا استراتژیک است، پس باید برنامهای برای حمایت از آن هم داشته باشیم. درحالیکه تاکنون هیچ برنامهای نبوده است.
, *شهرآرا: ,شکر کام مردم را تلخ کرد!
, شکر کام مردم را تلخ کرد!,,
*شهرآرا: در روزهای اخیر قیمت شکر دوباره گران شد و این درحالی بود که براساس اعلام کمیسیون تنظیم بازار کشور و استان با توجه به ذخایر مناسب شکر قیمت این محصول افزایش نخواهد یافت.
, *شهرآرا: ,,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه