اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل:

20 فروردین؛ روز بالندگی ملت ایران است

20 فروردین؛ روز بالندگی ملت ایران است
رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل گفت: روز فناوری هسته ای روز بالندگی ملت ایران است چرا که در این روز فرزندان این مرزو بوم با وجود اوج تحریم ها افتخاراتی عظیم خلق کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سبلانه، میر قسمت موسوی اصل ضمن گرامیداشت روز ملی فناوری هسته ای، اظهار کرد: روز فناوری هسته ای روز بالندگی ملت ایران است چرا که در این روز با وجود اوج تحریم ها افتخاراتی عظیم بدست فرزندان این مرزو بوم رقم خورد؛ افتخاراتی که با دین، دانش، اخلاق و بینش عمیق سیاسی گره خورده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, سبلانه,

وی با اشاره به ادامه روند مذاکرات هسته ای  ایران با 1+5 تصریح کرد: تیم مذاکره کننده باید با شجاعت، شهامت و  قاطعیت در مقابل زیاده خواهی های اروپایی ها و آمریکایی ها بایستد و از حق مسلم هسته ای ملت ایران  دفاع کند.

,

عضو آموزش و تحقیقات مجلس خاطر نشان کرد: واقعیت این است که دشمنان در مذاکرات  هسته ای به دنبال باج خواهی و زورگیری هستند، بنابراین باید با تعهد داشتن به خون شهدا در مقابل خوی استکباری دشمنان خم به ابرو نیاورد.

,

نماینده مردم گرمی در مجلس تاکید کرد: امروز، دانشمندان جوان ایرانی با دانش بومی، کشورمان را به سمت قله های بلند فناوری درعرصه دانش هسته ای پیش می برند تا به دنیا ثابت شود که در مقابل بدخواهی های دشمنان همچنان محکم و استوار خواهیم ایستاد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه