اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تمجید ترامپ از دیکتاتور سابق عراق

تمجید ترامپ از دیکتاتور سابق عراق
تنها نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از رفتار دیکتاتور پیشین عراق در مبارزه موثر با آنچه او «تروریست‌ها» خواند تمجید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دونالد ترامپ تنها نامزد جمهوری خواهان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که از مخالفان حمله به عراق در سال 2003 بود، در عین حال از رفتار دیکتاتور سرنگون شده عراق در قبال آنچه که او «تروریست‌» می‌نامد تمجید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دونالد ترامپ تنها نامزد جمهوری خواهان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که از مخالفان حمله به عراق در سال 2003 بود، در عین حال از رفتار دیکتاتور سرنگون شده عراق در قبال آنچه که او «تروریست‌» می‌نامد تمجید کرد.,

ترامپ که در کارولینای شمالی سخنرانی می کرد اظهار داشت: «صدام فرد بسیار بسیار بدی بود اما آیا می دانید که او در چه امری تخصص داشت؟ کشتن تروریست‌ها. صدام این کار را به خوبی بلد بود. او هیچ وقت برای آنها از حق و حقوقشان سخن نمی گفت. آنها تروریست بودند، تمام.»

,

وی در ادامه مدعی شد: «امروز عراق بهشت تروریست‌هاست.»

,

البته اظهارات ترامپ در تمجید از صدام حسین و قذافی باعث واکنش شخصیت‌های برجسته جمهوریخواه و البته رقبای انتخاباتی اش در حزب دموکرات شده است.

,

در واکنش به این اظهارات، پل رایان رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا گفت: «صدام یکی از جانی ترین افراد قرن بیستم بود.»

,

«جک سولیوان» مشاور هیلاری کلینتون نیز با اشاره به اظهارات ترامپ گفت:« ترامپ با تمجید از یک فرد وحشی تمام حدومرزها را زیرپا گذاشته است. رژیم صدام حامی تروریسم بود و به خانواده افرادی که علیه اسرائیلی ها حملات انتحاری انجام می‌دادند مبالغی را پرداخت می کرد. این اظهارات ترامپ نشان می‌دهد که حضور او در جایگاه فرماندهی کل قوا به چه اندازه برای کشور خطرناک است.»

,

میلیاردر آمریکایی پیشتر نیز گفته بود که جهان با جود دیکتاتورهایی مانند «صدام حسین» و «معمر قذافی» 100درصد بهتر از زمان کنونی بود.

,

 

,

منبع: فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه