logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

اختصاصی دانا/

غیبت چند ماهه عضو شورای شهر در جلسات ساختمان بهشت/ زمزمه ها در مورد اقامت عضو شورای شهر تهران در اروپا!

غیبت چند ماهه عضو شورای شهر در جلسات ساختمان بهشت/ زمزمه ها در مورد اقامت عضو شورای شهر تهران در اروپا!
این عضو شورای نزدیک به دولت تقریبا در جلسات دو ماه ابتدایی سال غیبت داشت و در جلسات علنی و غیر علنی رویت نشد و نکته جالب توجه اینکه، دفتر این عضو شورای شهر تهران نیز به هیچ وجه پاسخگو نبود و در خصوص غیبت این عضو در جلسات دو ماه ابتدایی امسال اظهار نظری انجام نمی داد.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بحث غیبت و تاخیرهای اعضای شورای شهر تهران در جلسات علنی و غیر علنی سال جدید بارها مطرح شده و انتقادهایی را به دنبال داشته است. در این بین یکی از اعضای شورای شهر تهران ظرف سه ماه گذشته و بخصوص در دو ماه ابتدایی سال(فروردین و اردیبهشت) غیبت های چشمگیری در جلسات شورا داشت که سوال های زیادی را در خصوص دلایل عدم حضور در جلسات شورا بوجود آورد.

این عضو شورای نزدیک به دولت تقریبا در جلسات دو ماه ابتدایی سال غیبت داشت و در جلسات علنی و غیر علنی رویت نشد و نکته جالب توجه اینکه، دفتر این عضو شورای شهر تهران نیز به هیچ وجه پاسخگو نبود و در خصوص غیبت این عضو در جلسات دو ماه ابتدایی امسال اظهار نظری انجام نمی داد.

اگرچه سعی شد تا غیبت این عضو شورا رسانه ای نشود اما شنیده ها حکایت از این دارد که دلیل غیبت های اخیر این عضو که چند شغله نیز محسوب می شود، انجام امور مربوط به گرفتن اقامت در یک کشور اروپایی بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,

 

,

البته امیدواریم که زمزمه‌ها در مورد اقامت این عضو شورای شهر درست نباشد و صرفا این سخنان در حد شایعه باقی بماند.
 

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه