تشکر قلعه نویی از خبرنگاران استقلالی بخاطر سانسور!

تشکر قلعه نویی از خبرنگاران استقلالی بخاطر سانسور!
سرمربی استقلال در آخرین نشست خبری پیش از مسابقه این فصل خود از خبرنگاران استقلالی بابت سانسور اتفاق های تمرین این تیم تشکر و قدر دانی کرد.
[

به گزارش  خبرنگار ورزشیشبکه اطلاع رسانی دانا امیر قلعه نویی امروز ظهر در آخرین نشست خبری پیش از مسابقه این فصل خود از خبرنگارانی که در تمرین استقلال حاضر می شوند تشکر و قدر دانی کرد. قلعه نویی صراحتا گفت از اینکه خبرنگاران حاضر در تمرین استقلال برخی اتفاقات حاشیه ای تمرین تیم ما را منعکس نکردند و مدیریت کردند تشکر می کنم!

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

سرمربی استقلال البته در ادامه حرف هایش مثل همیشه به خبرنگاران منتقد خود تاخت و آنها را قلم به دست نامید! ظاهرا از نظر سرمربی محترم استقلال خبرنگار خوب خبرنگاری است که در جهت منافع استقلال!! قدم بردارد و به جای انعکاس واقعیت اخبار و اتفاقات، مسایل را سانسور شده به رسانه متبوعش بدهد و کاملا مثل یک هوادار عمل کند نه یک خبرنگار!! و اخبار مدنظر قلعه نویی را در رسانه ها منتشر کند هرچند هواداران استقلال هم گاهی اوقات انتقادهایی را در ورزشگاه مطرح می کنند. با این حال قلعه نویی فقط با خبرنگارانی مشکل ندارد که ظاهرا از او و مجموعه استقلال به نوعی حرف شنوی!! داشته باشد و وقتی گفت این مسئله رسانه ای نشود آنها بگویند چشمممم!

,

در آنصورت قلعه نویی نه تنها با آن خبرنگاران مشکلی ندارد که از آنها تقدیر هم می کند اما اگر خبرنگاری نقدی انجام بدهد یا بدتر اتفاق واقعی و حاشیه ای استقلال را منتشر کند خبرنگار خوبی نیست! و قلم بدست است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه