اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دومین بازیکن اسلامشهری به تیم«مشهد» پیوست

دومین بازیکن اسلامشهری به تیم«مشهد» پیوست
پس از محمدرضا خانزاده یک بازیکن اسلامشهری دیگر نیز به تیم مشهد پیوست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اسلامشهرخبر، پیام ملکیان دفاع چپ فصل گذشته تیم فوتبال مقاومت تهران با عقد قراردادی دوساله به تیم فوتبال مشهد پیوست تا این تیم را در لیگ برتر همراهی کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسلامشهرخبر,

ملکیان که برای سپری کردن دوران خدمت مقدس سربازی راهی تیم مقاومت شده بود پس از حضور در تمرینات تیم فوتبال مشهد توانست نظر فرهاد کاظمی را جلب نماید تا در فصل آینده یکی از سهمیه های زیر ۲۳ سال یکی از دو نماینده خراسان رضوی در لیگ برتر فوتبال ایران باشد.

,

تیم فوتبال مشهد علاوه بر ملکیان برای فصل آینده بازیکنانی همچون محمدرضاخانزاده،ابراهیم کریمی،رضادرویشی،امیرحسین موسی زاده،عباس کاظمیان،عباس عسگری،ایوب کلانتری،روح الله سیف الهی، فرشادهاشمی، شکرزاده، اصغری،مرتضی رنجبر وَ مرتضی قدیمی پور را نیز جذب کرده است.

,

ملکیان پس از خانزاده دومین مدافع اسلامشهری است که در تیم کاظمی حضور خواهد داشت و با حضور این دو بازیکن باید منتظر دیدن دو بازیکن اسلامشهری در سمت چپ و راست خط دفاعی سیاه پوشان مشهدی باشیم.

,

ملکیان چهارمین بازیکن اسلامشهری است که تکلیف خود را برای فصل آینده روشن کرده است. پیش از این نیز مهدی اسلامی بازیکن فصل گذشته استقلال اهواز با قراردادی به تیم«گاز جم پارس جنوبی» پیوست تا فصل آینده را همراه با یاران پاشازاده در لیگ یک سپری کند. همچنین مجتبی شیری بازیکنی که در سال های گذشته در راه آهن نمایش قابل قبولی را از خود برجای گذاشته بود به تیم بادران پیوست تا تحت هدایت اکبر میثاقیان شانس خود را برای حضور مجدد در لیگ برتر امتحان کند. محمدرضا خانزاده ملی پوش سابق کشورمان نیز با عقد قراردادی به تیم مشهد پیوسته بود.

,

گفتنی است تیم مشهد به همراه پدیده نمایندگان استان خراسان رضوی در لیگ برتر هستند. مشهد پیش از این با نام سیاه جامگان در رقابت های لیگ برتر شرکت می کرد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه