به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رامشیر خبر:قاسم مقدمی قاری بین المللی قرآن کریم گفت: شهرستان رامشیر با فعالیت خوب جوانان و فعالان قرآنی توانسته جایگاه خوبی در سطح استان پیدا کند به نحوی که موسسه قرآنی این شهرستان جزء بهترین و فعالترین موسسات در سطح استان است ، شهرستان های متمکن دیگری هم در سطح استان هستند که با وجود امکانات و حمایت های ویژه ای که از آنها شده جایگاهی پایین تر از رامشیر در حوزه قرآنی دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رامشیر خبر,وی در ادامه گفت: علیرقم کمبودها و کاستی های موجود در شهرستان آینده بسیار خوبی را برای فعالیت های قرانی در شهرستان متصور هستیم ، استعدادهای خوبی در این شهرستان نهفته است که ما اعتقاد داریم می توانند با حمایت مسئواین بر این کمبودها و کاستی غلبه کنند.
,وی در پایان گفت: بعضی مناطق محروم در موضوعات مختلف توانسته اند امتیاز بزرگی کسب کنند که شهرستان رامشیر قطعا با وجود محرومیت ها هم می تواند با همت مسئولین به کلام مقام معظم رهبری تاسی نموده و قله های قرآنی در این شهرستان بوجود بیاید ، وجود نخبگان قرآنی می تواند تاثیر بسیار زیادی بر تربیت و آینده جامعه در راستای قرآن داشته باشد.
,]
ارسال دیدگاه