اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در دیدار لاوروف با همتای آذربایجانی؛

آشتی با ترکیه بحران سوریه را حل خواهد کرد

آشتی با ترکیه بحران سوریه را حل خواهد کرد
وزیر امور خارجه روسیه در دیدار خود با وزیر امور خارجه آذربایجان، تأثیر مثبت بهبودی روابط روسیه-ترکیه به حل بحران سوریه را خاطر نشان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، سرگی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه بعد از دیدار خود با المار محمدیاراف وزیر امور خارجه آذربایجان به اهمیت بهبودی روابط بین ترکیه-روسیه اشاره کرده و تأثیر مثبت این بهبودی روابط به حل بحران سوریه را خاطر نشان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

لاوروف اظهارداشت: "همه این ها تأثیر مثبتی به مشکلات مختلف به عموم منطقه خواهد داشت و مهم تر از این به حرکت مشترک روسیه با ترکیه برای حل بحران سوریه مفید خواهد بود اما دیداری که با مولود چاوش اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه در 30 ژوئن در سوچی داشتیم، نشان می دهد که بی توجهی و غفلت کمتری با شریک تُرکمان خواهیم داشت؛ برای به انجام رساندن تصمیمات شورای امنیت سازمان ملل و گروه کمک برای سوریه تلاش خواهیم کرد."

,

لاوروف در ادامه افزود: "هرچه مشکلات و بحران در منطقه کم تر باشد، بی شک این هم برای روسیه و هم برای آذربایجان بهتر خواهد بود."

,

گفتنی است؛ بعد از این که حکومت اردوغان متوجه خیانت های غرب و آمریکا به حل بحران سوریه و ترکیه شد، تصمیم به تغییر سیاست و آشتی با روسیه گرفت که از نظر کارشناسان چرخش 180 درجه ای سیاست اردوغان بود.

,

حال باید دید ترکیه در دوستی خود با روسیه صادق خواهد بود؟ و همچنین به چه مقدار در حل بحران سوریه مفید خواهد بود؟

,

از نظر کارشناسان کشورهای عربی، ترکیه بعد از توافق خود با روسیه در قدرت ماندن بشار اسد را نیز خواهد پذیرفت.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه