به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح شوش:فریبرز حاجی کلی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شوش با اعلام این خبر گفت:عصر پنج شنبه با اعلام حریق از سوی اهالی منطقه محیط بانان به منطقه اعزام و اقدام به اطفای حریق نمودند ولی متاسفانه ساعت ۱۴روز بعد اتش دوباره شعله ور و قسمت اعظم جنگل کرخه در آتش سوخت.
,
رئیس اداره حفاظت و محیط زیست شهرستان شوش افزود : در پی شعله ور شدن دوباره آتش و اعلام خبر از سوی اهالی روستاهای بیت جوحی ، بنادر و بیت رحیمه از توابع شهرستان شوش محیط بانان دوباره به منطقه اعزام شدند.
وی افزود: با کمک اهالی روستا ،محیط بانان و اعزام نیروهای آتش نشانی از مناطق شوش ،شهر حر ، شاوور ، دزفول و اندیمشک پس از ۱۳ساعت تلاش، آتش سوزی در بیش از بیست هکتار از جنگل های کرخه مهار شد.
,
این مقام مسؤل در خصوص خسارت ناشی از حریق گفت میزان خسارت وارده در حال بررسی و متعاقبا اعلام خواهد شد.
,
شایان ذکر است احتمال سوختن گونه های مختلفی از جانوران زیستگاه کرخه وجود دارد که با بررسی کارشناسان هنوز لاشه ای از این گونه جانوران کشف نشده است.
,]
ارسال دیدگاه