به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اترک نیوز،یحیی نیکدل، رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت خراسان شمالی در جلسه کمیته پایش تجارت خارجی استان، اطلاع رسانی، ترغیب و تشویق فعالان حوزه بخش خصوصی را لازمه اعزام و پذیرش هیات ها و حضور در نمایشگاه ها اعلام کرد و افزود: شاید در مراحل اولیه کار برای فعالان اقتصادی سخت باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , اترک نیوز, اترک نیوز, اترک نیوز, ،یحیی نیکدل، رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت خراسان شمالی در جلسه کمیته پایش تجارت خارجی استان، اطلاع رسانی، ترغیب و تشویق فعالان حوزه بخش خصوصی را لازمه اعزام و پذیرش هیات ها و حضور در نمایشگاه ها اعلام کرد و افزود: شاید در مراحل اولیه کار برای فعالان اقتصادی سخت باشد. ,
وی به شرایط سخت حوزه تجارت خارجی به جهت تحریم ها طی سال های گذشته اشاره کرد وخاطرنشان کرد: اکنون هم به لحاظ اقدامات دولت و توافقات حاصل شده بخشی از مشکلات تجار و بازرگان حوزه تجارت برداشته شده است.
,
نیکدل به تعاملات مناسب و مطلوب بین المللی در حوزه اعزام و پذیرش هیات ها اشاره کرد وگفت: دراین خصوص درخواستی برای روسای سازمان صنعت ومعدن ارسال شد و درخواست توجه بیشتربه استان های کم برخوردار مانند خراسان شمالی در اعزام و پذیرش هیات های تجاری شد.
,
وی ادامه داد: لازمه افزایش صادرات از استان ، اطلاع تمام فعالان حوزه اقتصادی ، بازرگان و تجار ازاین فرصت ها است.
,
نیکدل یاد آورشد: در پی این پیشنهاد، از سوی وزیر صنعت و معدن و تجارت به معاونت توسعه تجارت ایران دستور داده شد تا برنامه ها در سطح ملی برنامه ریزی و سپس به اطلاع استان ها نیز برسد.
,
وی با بیان اینکه انتظار ما در سال های گذشته اعزام و پذیرش هیات قوی تری بود که برآورده نشد، افزود: در اعتبارات بودجه ای سازمان یک ریال هم برای بخش توسعه تجارت درنظر گرفته نشده بود که این مهم یک ضعف بزرگ محسوب می شد.
,
نیکدل ادامه داد: خوشبختانه طی سال های اخیر به جهت حضور در هیات ها و نمایشگاه های داخلی و خارجی ،فعالان اقتصادی، تجار و بازرگان متقاضی ورود قویتر به این حوزه هستند.
,
وی به حضور 11 رایزن بازرگان از کشورهای مختلف طی سال گذشته به استان خراسان شمالی اشاره کرد وگفت: این رایزن ها از قابلیت ها و پتانسیل ها بالقوه استان از نزدیک بازدید کردند که اتفاقات خوبی در زمینه صادرات استان به همراه داشت.
,
وی در ادامه به نامه اخیر معاون وزیر و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران برای اعزام هیات تجاری به آستراخان روسیه اشاره کرد و بازار روسیه را یکی بازارهای خوب در سطح بین المللی برای تجار و بازرگان ایرانی درزمینه صادرات و واردات دانست.
,
وی با بیان این که اعزام تمامی هیات ها از طریق وزارتخانه انجام خواهد شد، گفت: این هیات 50 درصد تخفیف در هزینه رفت و برگشت دارد.
,
190میلیون دلار سهمیه پیش بینی شده صادرات به استان خراسان شمالی
,
محمد صمدی، رئیس اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی خراسان شمالی نیز دراین جلسه بر مشارکت تجار وبازرگان استان در اعزام هیات های تجاری به کشورهای مختلف تاکید کرد و از اعزام هیات تجاری از سوی اتاق بارزگانی خراسان شمالی به کشور آذربایجان و گرجستان اواخر مرداد ماه امسال خبرداد.
,
وی این دوکشور را کشوری امن در خصوص تبادل کالا، صادرات و واردات دانست و هدف از اعزام ها و پذیرش هیات های تجاری را توسعه صادرات استان عنوان کرد.
,
صمدی به 179 میلیون دلار صادرات استان خراسان شمالی در سال گذشته اشاره کرد وگفت: علی رغم سهمیه 170 میلیون دلاری سازمان به استان، این استان توانست در سال گذشته بیش از 100 درصد صادرات به کشورهای مختلف داشته باشد.
,
وی سهمیه پیش بینی شده صادرات استان خراسان شمالی در سال جاری را 190 میلیون دلار اعلام کرد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه