اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فرماندار گرمسار:

تحویل بیش از 120 واحد مسکونی در شهر جدید ایوان کی

تحویل بیش از 120 واحد مسکونی در شهر جدید ایوان کی
فرماندار گرمسار در جمع مسئولان خبر از واگذاری بیش از 120 واحد مسکونی در شهر جدید ایوان کی را اعلام کرد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین جلسه بررسی مشکلات اجرایی پروژه شهر جدید ایوان کی با حضور فرماندار و مدیر عامل شهر جدید و مسئولین اجرایی شهرستان در محل فرمانداری گرمسار برگزار شد . 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این جلسه داریوش طاهری؛ فرماندار شهرستان گرمسار ضمن اعلام گزارشی از وضعیت شهر جدید ایوانکی و هزینه های سنگینی که در امر خدمات رسانی در بخش زیر ساخت ها شامل آب-برق-گاز و ساخت واحدهای آپارتمانی و تحویل حدود ۱۲۰ واحد مسکونی به متقاضیان، خواستار نگاه ویژه مسئولین شهر جدید پردیس جهت تکمیل پروژه مذکور و رفع موانع شامل: جانمایی مقر نیروهای انتظامی-پارک-مدرسه ۶ و ۹ کلاسه-درمانگاه  شدند.

,

فرماندار گرمسار افزود: شهر جدید ایوانکی که بر مبنای دو ضرورت اصلی اسکان بخشی از سرریز جمعیتی مجموعه شهری تهران و نیز اسکان کارکنان و کارگران بخش صنعت ایوانکی ایجاد گردیده است. به موجب جایگاه و موقعیت نسبی مناسب آن (در مسیر راه مواصلاتی تهران -مشهد) از اهمیت و نقش¬پذیری بیشتری در طرح ها و برنامه های واگذاری مسکن در قالب سیاست های جدید دولت برخوردار شده است.

,

طاهری در پایان ابراز امیدواری کرد که با حضورمدیرعامل شرکت عمران شهر جدید موانع ومشکلات بر سر راه پروژه بزودی مرتفع گردد.در ادامه حاضرین موانع ومشکلات موجود را مورد بررسی قرار داده و نقطه نظرات وپیشنهادات خود را بیان داشتند وتصمیماتی نیز اتخاذ گردید.

,

 انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه