به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ؛ هفدهمین بسته خبری گلستان ما تقدیمتان می گردد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما, گلستان ما,** شنیده ها حاکیست بعد از ظهر روز پنجشنبه 21 فروردین جنازه یک پسر بچه یک ساله در حواشی امامزاده روشن آباد کردکوی پیدا شد . هنوز از صاحبان این جنازه خبری نیست و جنازه هم به سردخانه یکی از بیمارستانهای کردکوی منتقل شده است .
,** شنیده ها حاکیست که فشار گروههای سیاسی برای بدست آوردن کرسی مدیریت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زیاد شده و چند نفر از آنها به تهران برای مصاحبه رفتند . در بین آنهایی که انتخاب شدند اگر قرار باشد که منتظری نباشد و فرد جدیدی بیاید باید به مکتبی نیز راضی بود چون افراد دیگری کاندیدای این پست هستند که بایستی در سال فرهنگ فاتحه فرهنگ را خواند.
,** شنیده ها حاکیست مردم روستای زرین گل علی آباد کتول دیروز صبح تجمع کردند تا نسبت به تخریب پل ابتدای محل این روستا اعتراض کنند . گویا یک شرکتی وظیفه لایروبی رودخانه زرین گل را پذیرفته اما همزمان با لایروبی رودخانه ، شن و ماسه رودخانه را نیز جارو کرده و موجب خرابی یکی از پایه های پل شده و امکان ریزش پل وجود دارد .
,** شنیده ها حاکیست گزینه های سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری گرگان تحت بررسی هستند و در شورای شهر عده ای به دنبال گزینه از داخل شهرداری و عده ای به دنبال گزینه از سازمانهای دیگر هستند . در عین حال شنیده ها حاکیست که انتخاب گزینه از سازمان تبلیغات اسلامی بیشتر قوت دارد که این امر با مخالفت شدید برخی از اعضای فعلی مواجه شده است و آن را خط قرمز انتصابات داخل شهرداری عنوان کرده اند و گفته اند در صورت این انتخاب از ظرفیت های قانونی خود استفاده خواهند کرد.
,** شنیده ها حاکیست که برخی فرمانداران و شهرداران و مسئولین حکومتی به دنبال ایجاد موج انصراف از دریافت یارانه علیرغم میل باطنی هستند و جدا شدن از یارانه خیلی برایشان سخت است . از طرفی از داخل برخی ادارات شنیده می شود که به برخی افراد توصیه به انصراف می شود . برخی از هواداران دو آتیشه حسن روحانی هم تمایلی به انصراف از یارانه ندارند و در یک آزمون خطیر قرار گرفته اند .
,** شنیده ها حاکیست توتون تمساح یا کروکودیل به بازار آمده که با آن قلیان می کشند . گفته می شود که احتمال وجود مواد مخدر در این ماده مصرفی زیاد است که در حال حاضر گرایش خوبی هم در جوانان به آن وجود دارد .
,** شنیده ها حاکیست که حجت الاسلام منصوری امام جمعه بندرترکمن ضمن انتقاد تند به استاندار گلستان در خصوص معرفی فرماندار زن برای بندرترکمن گفته است با انتصاب مرجان نازقلیچی به عنوان فرماندار بندرترکمن مخالف است . منصوری گفت : بندرترکمن آنقدر کمی و کاستی دارد که هر مردی نمی تواند به این امور برسد چه برسد به اینکه یک زن بخواهد فرماندار شود.
]
ارسال دیدگاه