logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس دانشگاه علم و هنر یزد:

«خودسازی» مهمترین هدف اردوهای جهادی است/لزوم تحول در فعالیت های عمرانی گروه های جهادی

«خودسازی» مهمترین هدف اردوهای جهادی است/لزوم تحول در فعالیت های عمرانی گروه های جهادی
رئیس دانشگاه علم و هنر یزد مهمترین هدف اردوهای جهادی را خودسازی توصیف کرد و اظهار داشت: جهادگران امروز قشری از دانشجویانی هستند که دغدغه بیشتری دارند. همین جوانان هر زمان که نیاز باشد در حفاظت از کشور و نظام پیشقدم می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر فرهنگ، نشست مسئولین گروه های جهادی استان یزد با موضوع نقش گروه های جهادی در توسعه و تقویت کسب و کارهای روستایی در سالن کنفرانس دانشگاه علم و هنر یزد برگزار شد.
رئیس دانشگاه علم و هنر در این نشست با اشاره به سابقه اردوهای جهادی در کشور اظهار داشت: تجربه اردوهای جهادی از اوایل انقلاب وجود داشت. در آن زمان یک سری جوان فعال، تلاشگر، دلسوز و بسیجی در روستاها مشغول فعالیت شدند و هسته  تشکیل جهاد سازندگی اینگونه شکل گرفت.
دکتر «سید حبیب الله میرغفوری» افزود: البته رفته رفته به علت کاغذبازی و ادغام با کشاورزی اهدافی که از اول جهادگران داشتند گم شد. اما احیای اردوهای جهادی، زنده کردن دوباره جهاد سازندگی به همان شکل گذشته بود.
عضو شورای عالی مرکز الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت، مهمترین هدف اردوهای جهادی را خودسازی توصیف کرد و ادامه داد: جهادگران امروز قشری از دانشجویانی هستند که دغدغه بیشتری دارند. همین جوانان هر زمان که نیاز باشد در حفاظت از کشور و نظام پیشقدم می شوند.
میر غفوری تاکید کرد: اگر سرگذشت شهدای مدافع حرم را مطالعه کنید می بینید اکثراً در اردوهای جهادی حضور مستمر داشته اند. چرا که اگر کسی برای جهاد در روستاها حاضر شود سختی، گرسنگی، تشنگی و گرما را تحمل کند حاضر است فردا هم جان خود را در جبهه ها فدا کند.
دکتر میرغفوری هدف دوم از اردوهای جهادی را خدمت رسانی دانست و عنوان کرد: در گذشته بحث خدمت رسانی بیشتر به صورت فعالیت های عمرانی بود اما اکنون باید به سمت توسعه فرهنگ محرومیت زدایی، ایجاد روحیه سازندگی و زنده کردن امید در مردم مناطق محروم پیش رفت. در این صورت علاوه بر جذاب تر کردن این اردوها می توان از ظرفیت افراد و اقشار مختلف نیز بهره برد.
وی با اشاره به ضعف اطلاع رسانی در خصوص فعالیت های جهادی گفت: تبلیغ فعالیت های جهادی در میان جامعه دانشجویی یکی از مهم ترین محورهای بحث جهادی است. باید این فعالیت ها مستند شده و از طریق ایجاد نمایشگاه به معرض دید عموم در بیاید.
میرغفوری در پایان خواستار استفاده از ظرفیت های اردوی جهادی برای رفع تبعیض آموزشی، توسعه فرهنگ کارآفرینی، آموزش برای بهبود شیوه های کشاورزی و دامپروری، آموزش کمک های اولیه با همکاری سازمان هلال احمر  و آموزش های فرهنگی و عقیدتی در روستاها شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر فرهنگ,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ح

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه