logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سرپرست کاروان ورزشی دانشگاه بیرجند در المپیاد کشوری:

انتظار مدال آوری بیشتری داشتیم/کسب 3 مدال در المپیاد ورزشی دانشگاه های سراسر کشور + عکس

انتظار مدال آوری بیشتری داشتیم/کسب 3 مدال در المپیاد ورزشی دانشگاه های سراسر کشور + عکس
سرپرست کاروان ورزشی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه دانشجویان ما موفق شدند 3 مدال طلا، نقره و برنز در المپیاد کشوری کسب کنند، گفت: ما انتظار مدال آوری بیشتری در این مسابقات داشتیم اما با بدشانسی مواجه شدیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهره حسن پور در  گفتگو با خبرنگار دانشجو پرس با بیان اینکه کاروان دانشگاه بیرجند با 50 دانشجوی دختر در رشته های تکواندو، دوومیدانی، فوتسال، تنیس روی میز و والیبال در المپیاد ورزشی دانشگاه های سراسر کشور حضور پیدا کرد، گفت: سمیه نطقی مقدم در پرتاب نیزه توانست آخرین رکورد این رقابت ها را بشکند و با ثبت رکورد 37 متر و 79 سانتی متر مدال طلا کسب کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زهره حسن پور در  گفتگو با خبرنگار,  , دانشجو پرس,  با بیان اینکه کاروان دانشگاه بیرجند با 50 دانشجوی دختر در رشته های تکواندو، دوومیدانی، فوتسال، تنیس روی میز و والیبال در المپیاد ورزشی دانشگاه های سراسر کشور حضور پیدا کرد، گفت: سمیه نطقی مقدم در پرتاب نیزه توانست آخرین رکورد این رقابت ها را بشکند و با ثبت رکورد 37 متر و 79 سانتی متر مدال طلا کسب کند.,

 

,

, ,
وی با اشاره به نایب قهرمانی این دانشجو در بخش پرتاب وزنه، گفت: علاوه بر این مریم السادات اصغری در پرش طول مقام سوم  و در پرش از روی مانع مقام چهارم را به دست آورد.
,
 
,
 
,
سرپرست کاروان ورزشی دانشگاه بیرجند ادامه داد: دانشگاه بیرجند در رشته های تکواندو، والیبال، فوتسال و تنیس نتوانست مقامی کسب کند.
,
 
,
حسن پور با تقدیر از دانشجویانی که در این مسابقات خوش درخشیدند، گفت: در هفته تربیت بدنی از مدال آوران المپیاد ورزشی تقدیر خواهد شد.
,
, ,
 
,
وی با بیان اینکه انتظار مدال آوری بیشتری در این مسابقات داشتیم، گفت: امسال با بدشانسی مواجه شدیم به نحوی که مهسا کدخدا ورزشکار والیبالیست ما و عضو تیم ملی فقط در دور اول مسابقات حضور داشت و در بین به مسابقات بین المللی اعزام شد که نبود او در دور دوم مسابقات باعث تضعیف روحیه گروه شد.
,
 
,
سرپرست کاروان ورزشی دانشگاه بیرجند ادامه داد: مجروح شدن دو نفر دیگر از تیم فوتسال دانشگاه بیرجند موجب شد تا دانشجویان ما در این رشته نیز امتیازی را کسب نکنند.
,
 
,
حسن پور اظهار داشت : دانشگاه بیرجند در بین 101 دانشگاه وموسسه اموزش عالی که 74 دانشگاه وابسته به وزارت علوم می باشد، رتبه دهم را کسب کرد.
,
, ,
 
,
وی در پایان یادآور شد: تیم والیبال خواهر کارکنان و تیم فوتسال برادر کارکنان سال گذشته مقام اول منطقه را کسب کردند و قرار است در هفته دولت به مسابقات کشوری اعزام شوند.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه