logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بارگیری ترانس های ایران ترانسفو در روزهای تجمع چگونه منفعت برخی را تامین می کند؟ / خواب هیئت مدیره برای ایران ترانسفو، تعبیر ندارد!

بارگیری ترانس های ایران ترانسفو در روزهای تجمع چگونه منفعت برخی را تامین می کند؟ / خواب هیئت مدیره برای ایران ترانسفو، تعبیر ندارد!
در حالی تجمع ایران ترانسفو زنجان ادامه دارد که بنابر شنیده ها، بارگیری های ایران ترانسفو در پرند متوقف شده و پرند از بارگیری سرباز زده و به هیچ عنوان بارگیری را قبول نکرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهرزنجان، موضوع تجمع کارگران ایران ترانسفو چند روزی است که در صدر رسانه های زنجان قرار دارد و تجمع کنندگان خواستار برکناری مومنی یکی از هیئت مدیره این شرکت هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان,

در حالی بارگیری های ایران ترانسفو زنجان انجام می گیرد که بنا به شنیده ها الان شرکت پرند از بارگیری سرباز زده و به هیچ عنوان بارگیری و قبول نکرده است و ترانسفو تنها ابزارش حمل ترانسها میباشد اگر این کار در زنجان انجام بشود به پرند هم انتقال پیدا می کند و اعتصاب کارگران بی نتیجه می ماند.

,

بنا به اظهار یکی، بارگیری ترانسفو زنجان در حال حاضر که تجمع برگزار می شود اشتباه بزرگی بود زیرا که این مسئله به نفع آقای مومنی تمام می شود زیرا که ترانسفو زنجان و پرند زیر نظر بترانس و آقای مومنی هستش و سهام هر دو یکی است.

,

بر اساس مطالب منتشر شده موضوع از این قرار است که شرکت خصوصی سازی سال 94 شرکت ایران ترانسفو را به صورت اقساطی به آقای مومنی واگذار نمود که این اقساط به صورت 5 ساله می باشد و پرداختی آقای مومنی در این مدت فقط 45 میلیارد تومان بوده است که کل مبلغ 307 میلیارد بوده است و در قبال آن با صورت های مالی که در مجمع ارایه داده است در این وضعیت بحرانی شرکت سود 75 تومنی تصویب کرده و برداشتی ایشان از این محل 36 میلیارد تومن می باشد یعنی با جیب خالی صاحب کارخانه 1000 میلیاردی می شود و دزدی در روز روشن انجام میگیرد.

,

بارگیری ترانس های ایران ترانسفو در روزهای تجمع چگونه منفعت برخی را تامین می کند؟ / خواب هیئت مدیره برای ایران ترانسفو، که تعبیر ندارد !

, بارگیری ترانس های ایران ترانسفو در روزهای تجمع چگونه منفعت برخی را تامین می کند؟ / خواب هیئت مدیره برای ایران ترانسفو، که تعبیر ندارد !,

 بنا به اظهار کانال کمپین، آقای مومنی فقط با پرداخت 15 درصد از سهام خریداری کرده خود به راحتی در امور شرکت دخالت می کند و طوری رفتار میکند که گویا مالک سهام 100 درصدی می باشد.

,

در ضمن سرمایه های ملکی و سهام زیر مجموعه ایران ترانسفو را در فرابورس ارایه میدهد و سهام 100 تومنی رو 400 تومان می فروشد و از محل فروش زیر مجموعه ها سرمایه خود را به 5 برابر می رساند بدون اینکه هنوز مالکیتی بر سهام داشته باشد.

,

بارگیری ترانس های ایران ترانسفو در روزهای تجمع چگونه منفعت برخی را تامین می کند؟ / خواب هیئت مدیره برای ایران ترانسفو، که تعبیر ندارد !

, بارگیری ترانس های ایران ترانسفو در روزهای تجمع چگونه منفعت برخی را تامین می کند؟ / خواب هیئت مدیره برای ایران ترانسفو، که تعبیر ندارد !,

کسانی که دستی در بورس و مدیریت کارخانه های صنعتی دارند خوب میدانند که شرکت می توانست سود 200 ریالی به سهامداران تقسیم نماید و مابقی به عنوان انباشته در حساب شرکت ذخیره گردد تا پشتوانه ریالی محکمی برای شرکت باشه.

,

بنا برا مطالب منتشر شده آقای مهدی مومنی مالکی که در چندین ماه گذشته گروه ایران ترانسفو رو به چالش های خطرناکی کشیده نایب رییس کارگزاری آراد سرمایه می باشند و به هیچ عنوان دید تولید ندارند و فقط اموال و سهام ایران ترانسفو برایش لذت بخش است.

,

بارگیری ترانس های ایران ترانسفو در روزهای تجمع چگونه منفعت برخی را تامین می کند؟ / خواب هیئت مدیره برای ایران ترانسفو، که تعبیر ندارد !

, بارگیری ترانس های ایران ترانسفو در روزهای تجمع چگونه منفعت برخی را تامین می کند؟ / خواب هیئت مدیره برای ایران ترانسفو، که تعبیر ندارد !,

پرسنل ایران ترانسفو اجازه این ورشکستگی را نخواهند داد

, پرسنل ایران ترانسفو اجازه این ورشکستگی را نخواهند داد ,

 *پرسنل ایران ترانسفو اجازه این ورشکستگی را نخواهند داد 

,

کمپین حمایت مردمی از ایران ترانسفو در تلاش است تا اجازه ورشکستگی این شرکت را ندهد و با تاکید بر اینکه که خواسته ما صنفی می باشد می نویسد" اعلام می نماییم مشکلات خود را در شهر و استان خود و با رسانه های خود حل خواهیم کرد و از سوء استفاده دشمنان جلوگیری خواهیم کرد. با توجه به تجربه های گذشته اعلام میکنیم که هر کسی که بخواهد مسائل حاشیه ای وارد بحث مان کند قطعا و حتما عامل نفوذی مدیریت بوده و با او هم نوا نخواهیم شد. اموال و سرمایه های شرکت امانت ما بوده ودر حفظ و تحویل آن به آیندگان تمامی سعی خود را خواهیم کرد ."

,

انتهای پیام/م

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه