اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فیلم محمدرسول‌الله(ص) در عراق اکران می‌شود

فیلم محمدرسول‌الله(ص) در عراق اکران می‌شود
قرارداد اکران فیلم محمد رسول‌ الله (ص)، ساختۀ تحسین ‌برانگیز مجید مجیدی، در عراق امضا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جمهوری اسلامی ایران، جابر الجابری قائم مقام وزارت فرهنگ عراق برای امضای قرار داد اکران فیلم محمد رسول الله در تهران حضو یافت. همکاری‌های فرهنگی و هنری دو کشور ایران و عراق در سال‌های گذشته شاهد فعالیت‌های هنری مختلفی خصوصاً در زمینه سینما بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

قرارداد اکران فیلم محمد رسول‌الله (ص) در عراق با تلاش رایزنی فرهنگی ایران در عراق امضا شد و این فیلم به زودی  در شهرهای مختلف عراق روی پرده خواهد رفت.
,
,

امضای قرارداد فیلم محمد رسول الله (ص) اولین قرارداد اکران فیلم‌های سینمایی در تاریخ روابط فرهنگی و هنری ایران و عراق است.
,
,

سفر قائم‌مقام وزارت فرهنگ عراق به تهران برای امضای قرارداد اکران فیلم محمد رسول الله (ص) در کشورش بیانگر اهمیت این قرارداد در توسعه روابط فرهنگی و هنری عراق و ایران است.
,
,

شایان ذکر است که فیلم محمد رسول‌الله (ص) قبلاً با هماهنگی و تلاش رایزنی فرهنگی ایران با حضور  شخصیت‌های فرهنگی ، هنری و سینمایی عراق در بغداد و چند شهر دیگر این کشور نمایش داده شد و  این فیلم در سالن « المسرح الوطنی » بغداد با حضور وزرای فرهنگ و گردشگری و امورخارجه عراق و تعداد بسیاری از شخصیت‌های سیاسی، فرهنگی و علمای شیعه و سنی این کشور اکران اختصاصی شد.
,
,

قرارداد اکران فیلم محمد رسول‌الله (ص) در عراق به امضای قائم‌مقام وزارت فرهنگ عراق و شرکت نور تابان رسیده است.
,
,
انتهای پیام/ن
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه