logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

در کارگروه امور بانوان و خانواده بجستان مطرح شد:

اعتیاد مهم ترین آسیب اجتماعی امروز

اعتیاد مهم ترین آسیب اجتماعی امروز
فرماندار بجستان مهم ترین آسیب اجتماعی امروز را اعتیاد دانست و گفت: برگزاری کلاس های مشاوره زوجین و کارگاه های تقویت بنیان خانواده، آگاهی بخشی خانواده ها نسبت پدیده شوم مواد مخدر و ... را در شرایط فعلی که با هجمه های گوناگون فرهنگی مواجه هستیم ضروری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بجستان نیوز، حسین جمشیدی فرماندار بجستان صبح امروز در کارگروه امور بانوان و خانواده باتوجه نقش بی بدلیل و تعیین کننده زنان در تربیت و پرورش نسل های آینده، اظهار کرد:  برنامه ریزی در راستای گرامیداشت دهه کرامت و بویژه روز ولادت حضرت معصومه(س) که بنام دختر نامگذاری شده است و این ایام را فرصتی  در جهت آشنایی فرزندان با سیره حضرت فاطمه زهرا(س)  و حضرت معصومه (س) است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجستان نیوز,

فرماندار بجستان مهم ترین آسیب اجتماعی امروز را اعتیاد دانست و افزود: برگزاری کلاس های مشاوره زوجین و کارگاه های تقویت بنیان خانواده، آگاهی بخشی خانواده ها نسبت پدیده شوم مواد مخدر و ... را در شرایط فعلی که با هجمه های گوناگون فرهنگی مواجه هستیم ضروری است.

,

جمشیدی خاطر نشان کرد: مهمترین قسمت مبارزه با پدیده اعتیاد و مواد مخدر بحث فرهنگی است که در این راستا مادران و بانوان ما بیشترین نقش را ایفا می کنند و باید با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری دراین جبهه  با همت شما بانوان کار شود تا ان شالله بتوانیم در سال 95 کاهش 5 درصدی معتادان را به دنبال داشته باشیم.

,

 انتهای پیام/رض

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه