logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

شهرستان هریس مظلوم واقع شده است

شهرستان هریس مظلوم واقع شده است
هریس جزء یکی از این شهرهای استان آذربایجان شرقی است که چندین سال است که نام شهر را با خود به یدک می کشد و شهروندان آن از حقوق شهروندی خود محروم بوده و امکانات شهری را ندیده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از هریس پویا، مقاله ذیل را یکی از کاربران هریس پویا برای سایت ارسال کرده است یاداشت کاربران بدون تغییر در محتوا درج می گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هریس پویا، ,

هریس، با جاذبه های فراوان و اب وهوای سالم  و طبیعی یکی از شهرهای خوب استان است.  لیکن وضعیت جاده، خیابان ها و معابر این شهر  نه درحد یک شهر بلکه در حد یک روستای معمولی نیزنمیباشد.برای نمونه در بخش جاده ای هر چند تکمیل اتوبان باید به صورت سه مرحله ای یعنی از تبریز به خواجه و از خواجه به شیخ رجب واز  شیخ رجب به شهرستان اهر تکمیل می شد.

,

اما این طرح مثل ان شد که از زمین به اسمان بارید و از تبریز تقریبا تا ۱۰ کیلومتری این اتوبان زده شد و از شهرستان اهر نیز تا حدی تکمیل شد اما این وسط این مسیر شهرستان ما همان طور که بود ماند (با توجه به حجم تردد، این بخش میبایست در حداقل یک دهه گذشته از تبریز به خواجه و ازخواجه به شیخ رجب و از شیخ رجب به اهر  تکمیل می گردیدچون بیشترین تردد از تبریز به سمت ما بود لیکن عدم رسیدگی مستمر و عدم اصلاح نقاط حادثه خیز باعث بعضی از تصادفات در این جاده می شود

,

از بین رفتن خط کشی جاده ها  نیز در برخی نقاط که با توجه به بارندگی و مه آلود بودن جاده ها، رانندگی در شب را مشکلات فراوانی مواجه میسازد. خصوصا در حوالی برازین تا سه راهی بلوردی  و از خروجی هریس تا زرنق به طور کلی خط کشی جاده های شهرستان  هریس باید مورد بازنگری پلیس راهور گردد.
عدم وجود علائم هشدار دهنده از جمله سبقت ممنوع در وروی شهرکه برای راننده نا اشنا با مشکل روبه رو می شود و همچنین ساختار بسیار نامناسب و خطرناک روبه روی اداره راه ترابری شهر که دید در انجا کمتر می باشد.
در بخش خیابانها و معابر شهرستان هریس مربوط به شهرداری هریس مشکلات و کاستی های بیشتری وجود دارد هر چند شهرداری هریس  اخیرا با اجرای عملیات پازل در سطح شهر و خیابان ها، گامی بزرگ در جهت  زیبایی و تسهیل جابجایی ها انجام داده لیکن کاستی هایی در این زمینه وجود دارد که ضمن تقدیر از زحمات عزیزان در شهرداری و شورای شهر هریس به برخی از آنها اشاره می گردد:

,
,
,

به طور کلی روکش آسفالت خیابانهای هریس بسیار نامناسب بوده و همانطور که گفته شد حتی در برخی موارد در حد یک روستای معمولی نیز نمی باشد و بعضا با لکه گیری های سطحی وضعیت به مراتب بدتری به وجود آمده است.
عدم وجود بعضا هیچ گونه خط کشی در سطح خیابانهای شهر که باعث ناهماهنگی و همچنین چهره نامناسبی نیز به سطح خیابانها بخشیده است.

,
,

وضعیت بسیار تاسف آور جدول بندی اکثر خیابانها و بلوارهای شهر که نیاز به ذکر مثال نبوده و به راحتی میتوان با عبور از آنها به این موضوع خصوصا در بلوارهای پیرامونی شهر پی برد.وضعیت بسیار تاسف آور پیاده رو ها که با توجه به جدول بندی و عدم رعایت برخی کسبه ها منظره های بسیار نامناسبی در سطح شهر به وجود آورده است.عدم وجود سیستم جمع آوری آبهای سطحی مناسب در برخی خیابانها که هنگام بارندگی باعث آبگرفتگی و مشکلات بسیاری میگردد.موارد فوق برخی از مشکلات شهرستان هریس میباشد که حتی یک بازدید کننده عادی نیز به وضوح به این مسایل پی خواهد برد . ازا عضای محترم شورای اسلامی شهر و همچنین شهردار محترم شهرستان هریس انتظار بیشتری میرود که در خصوص اصلاح ساختار شهری و زیبایی شهری چون هریس با الگو برداری از شهرهای دیگر حتی از شهرستانهای استان که بعضا ورودی ها، خیابانها و تراکم گیاهی به مراتب بهتر و زیباتری از سایر شهرستانها دارند ، اهتمام بیشتری به کار گیرند.

,

سخن آخر:

,

مقاله حاضر فقط از سر احساس مسئولیتی بوده که احساس شده و نگارنده فقط به تکرار مکررات پرداخته است. امید است که مسئولین شهر و استان همتی نموده و براین مشکلات فائق آیند.

,

حسن بصیری هریس

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه