اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اذعان اوباما به شکست آمریکا در لیبی

اذعان اوباما به شکست آمریکا در لیبی
باراک اوباما اذعان کرد که پس از سرنگونی معمر قذافی، آمریکا و متحدانش در برقراری امنیت در لیبی شکست خوردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک نوشت: «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که پس از تهاجم نظامی به لیبی در سال ۲۰۱۱ و سرنگونی «معمر قذافی» دیکتاتور پیشین این کشور، آمریکا و متحدانش در برقراری امنیت در لیبی شکست خوردند.

اوباما گفت: «ما در جلوگیری از یک کشتار جمعی و به راه افتادن حمام خون در لیبی درست عمل کردیم.. اما فکر می کنم که همه ما به اندازه کافی متوجه روند تحولات آتی در این کشور نبوده ایم تا از این رهگذر بتوانیم امنیت و صلح را در لیبی تضمین نماییم».

شایان ذکر است که در سال ۲۰۱۱، ائتلافی چند ملیتی متشکل از کشورهای آمریکا، فرانسه و انگلیس رژیم «معمر قذافی» را که بیش از چهل سال بر لیبی حکمفرمایی کرده بود، سرنگون کردند. به دنبال سرنگونی قذافی، شورش و اغتشاش کشور لیبی را فراگرفت و دولت این کشور مجبور شد با شبه نظامیان بی شماری وارد نبرد شود.

از روز دوشنبه اول آگوست، آمریکا حملات هوایی جدیدی را به بهانه مبارزه با تروریستهای داعش در لیبی آغاز کرده است. فرمان این عملیات از سوی اوباما و بنا به درخواست دولت وفاق ملی لیبی صادر شد.

گفتنی است که کشور لیبی از زمان سرنگونی معمر قذافی در سال ۲۰۱۱ شاهد آشوب و اغتشاش بوده و این فقدان ثبات سبب قدرت گیری گروههای شبه نظامی بویژه گروه تکفیری داعش در سرتاسر این کشور شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه