طرح ایجاد ناتو در شرق آسیا
کشورهای شرق آسیا نگران افزایش تهدیدهای امنیتی از سوی چین هستند و می ترسند که این کشور در آینده تصمیم بگیرد مناطق مورد مناقشه را به خاک خود ضمیمه کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا وب سایت تحلیلی "دیپلمات" درباره افزایش نگرانی کشورهای شرق آسیا از قدرت روز افزون چین نوشت:
, شبکه اطلاع رسانی دانا,«هم اکنون شواهدی قطعی وجود دارد که کشورهایی مانند هند، ژاپن و روسیه در کنار قدرت های کوچک منطقه ای مانند سنگاپور، کره جنوبی و ویتنام، نگران افزایش استیلا و قدرت چین در شرق آسیا هستند و به همین دلیل به دنبال راهی می گردند تا این کشور را مهار کنند.
در این راستا این کشورها تصمیم دارند تا با ایجاد یک ائتلاف قدرتمند به کمک آمریکا، بتوانند چین را مهار کنند و بهترین نقشه این کشورها ایجاد بلوکی مانند "ناتو" در مقابل چین است.
اما ایالات متحده به سه دلیل موافق شرکت کردن در چنین ائتلافی نیست: اول به دلیل عدم وجود همبستگی کافی در میان کشورهای منطقه، دوم به دلیل ترس از خراب شدن روابط این کشور با چین و سوم اینکه توافقات دوجانبه ای که آمریکا با کشور ها منطقه دارد از انعطاف پذیری بیشتری برخوردارند و این توافقات آمریکا را به طور مستقیم مستقیم وارد جنگی نمی کنند.»
در پایان این تحلیل آمده است: «البته این موانع نمی توانند جلوی تشکیل یک اتحاد امنیتی در مقابل چین را بگیرند چرا که افزایش روز افزون قدرت چین ممکن است باعث شود این کشور تصمیم حمله به مناطق مورد مناقشه مانند "تایوان" و جزایر مورد اختلاف با ژاپن بگیرد.»
«هم اکنون شواهدی قطعی وجود دارد که کشورهایی مانند هند، ژاپن و روسیه در کنار قدرت های کوچک منطقه ای مانند سنگاپور، کره جنوبی و ویتنام، نگران افزایش استیلا و قدرت چین در شرق آسیا هستند و به همین دلیل به دنبال راهی می گردند تا این کشور را مهار کنند.
,در این راستا این کشورها تصمیم دارند تا با ایجاد یک ائتلاف قدرتمند به کمک آمریکا، بتوانند چین را مهار کنند و بهترین نقشه این کشورها ایجاد بلوکی مانند "ناتو" در مقابل چین است.
,اما ایالات متحده به سه دلیل موافق شرکت کردن در چنین ائتلافی نیست: اول به دلیل عدم وجود همبستگی کافی در میان کشورهای منطقه، دوم به دلیل ترس از خراب شدن روابط این کشور با چین و سوم اینکه توافقات دوجانبه ای که آمریکا با کشور ها منطقه دارد از انعطاف پذیری بیشتری برخوردارند و این توافقات آمریکا را به طور مستقیم مستقیم وارد جنگی نمی کنند.»
,در پایان این تحلیل آمده است: «البته این موانع نمی توانند جلوی تشکیل یک اتحاد امنیتی در مقابل چین را بگیرند چرا که افزایش روز افزون قدرت چین ممکن است باعث شود این کشور تصمیم حمله به مناطق مورد مناقشه مانند "تایوان" و جزایر مورد اختلاف با ژاپن بگیرد.»
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه