معاون بازرگانی و توسعه تجارت صنعت، معدن و تجارت گلستان:

افزایش 44 درصدی صادرات لبنیات استان گلستان

افزایش 44 درصدی صادرات لبنیات استان گلستان
معاون اموربازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان از افزایش 44 درصدی صادارات لبنیات از استان گلستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "درویشعلی حسن زاده" معاون اموربازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت،معدن و تجارت گلستان در خصوص این خبر گفت: با توجه به اینکه کالاهای عمده صادراتی استان مشخص است، یکی از مباحث رصد ماهانه صادرات کالاهای صادراتی می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

وی گفت: لبنیات تاثیرگذاری زیادی در سبد صادراتی استان دارد و سهم بسیار بالایی در صادرات استان دارد.

,

*رشد صادارات محصولات لبنی گلستان در سال 94

,

"حسن زاده" در ادامه در خصوص میزان صادارت لبنیات استان گلستان افزود: میزان کل لبنیات صادراتی استان در سال قبل(سال 94) 63 میلیون دلار بوده که نسبت به سال 93 چهل و چهار درصد (44) رشد را نشان می دهد.

,

*کاهش صادرات پنیر استان گلستان از ابتدای سال 95 تا کنون

,

معاون اموربازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان تصریح کرد: در چهارماهه نخست سالجاری 9/18 میلیون دلار لبنیات از استان، صادرات شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 18 درصد از لحاظ وزنی و 13 درصد از لحاظ ارزشی کاهش رشد داشتیم .

,

حسن زاده افزود: عمده کالای صادراتی لبنی استان پنیر بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 4 درصد کاهش رشد داشته است.

,

این مسئول گلستانی در پایان خاطر نشان کرد: آمار کشوری چهارماهه صادرات لبنیات 22 میلیون دلار بوده که نسبت به سال قبل 2 درصد رشد داشته است.

,

گفتنی است، استان گلستان در امر فراورده های دامی جزء استانهای برتر کشور می باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه