اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آغاز بازگشت دکل‌های بیکار به صنعت نفت

آغاز بازگشت دکل‌های بیکار به صنعت نفت
قیمت نفت در بازارهای جهانی، درحالی به بشکه‌ای کمتر از ۴۰ دلار کاهش یافته که با وجود عرضه ارزان‌قیمت این محصول، روند بازگشت دکل‌های حفاری بیکار به صنایع نفت و گاز جهان شتاب گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در معاملات منتهی به هفته اول اوت سال‌جاری میلادی، قیمت نفت خام روندی کاهشی به خود گرفته است؛ به طوری‌که بهای اکثر شاخص‌های معتبر نفت خام در بازار جهانی، به بشکه‌ای کمتر از ۴۰ دلار رسیده است.

به اعتقاد کارشناسان و تحلیگران بازار نفت و گاز، روند رو به کاهش قیمت نفت منجر به بیکار شدن تعداد بیشتری از دکل‌های حفاری در صنایع نفت و گاز جهان می‌شود؛ اما بر خلاف پیش‌بینی کارشناسان، روند بازگشت دکل‌های حفاری بیکار جهان به پروژه‌های نفت و گاز شتاب گرفته است. بر این اساس تا هفتم اوت سال‌جاری میلادی، در مجموع ۱۵ دستگاه دکل حفاری در نقاط مختلف جهان بار دیگر مشغول به کار شده‌اند؛ اما در مقایسه با مدت مشابه سال ۲۰۱۵ میلادی، کماکان ۶۸۶ دستگاه دکل حفاری در صنایع نفت و گاز جهان بدون پروژه مانده‌اند.

گزارش مدیریت امور اوپک و ارتباط با مجامع انرژی ایران نشان می‌دهد تا هفتم اوت سال جاری میلادی، در آمریکا یک دستگاه دکل حفاری و در کانادا سه دستگاه دکل حفاری مشغول به کار شده‌ و در سایر مناطق جهان هم ۱۱ دستگاه دکل حفاری بار دیگر فعال شده‌اند؛ از این رو در آمریکا هم اکنون ۴۶۴ دستگاه دکل حفاری فعال در صنایع نفت و گاز مشغول به کار هستند؛ اما در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴۲۰ دستگاه دکل حفاری کماکان بیکار و بدون پروژه باقی مانده‌اند.

در کانادا هم هر چند ۱۲۲ دستگاه دکل حفاری در صنایع نفت و گاز مشغول به کار هستند؛ اما در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۸۶ دستگاه دکل حفاری در صنعت نفت و گاز این کشور نفت خیز بدون کار مانده‌اند. در سایر نقاط جهان هم تا ژوئیه سال جاری میلادی، ۹۳۸ دستگاه دکل حفاری در صنایع نفت و گاز مشغول به کار هستند و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در مجموع ۱۸۰ دستگاه دکل حفاری بیکار و بدون پروژه هستند.

در مجموع پیش‌بینی می‌شود در صورتی‌که روند کاهش قیمت و سقوط بهای طلای سیاه به بشکه‌ای کمتر از ۴۰ دلار در بازار ادامه یابد، شاهد افزایش تعداد دکل‌های بیکار جهان در هفته‌های پیش روی باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

منبع: مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه