logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امام جمعه موقت شهر علی اکبر؛

عده ای در فضای مجازی اقدام به تخریب فضاهای فرهنگی جامعه کرده اند/ برداشت های نامتعارف از بیت المال گریبانگیر جامعه شده است

عده ای در فضای مجازی اقدام به تخریب فضاهای فرهنگی جامعه کرده اند/ برداشت های نامتعارف از بیت المال گریبانگیر جامعه شده است
امام جمعه ی موقت شهر علی اکبر عنوان کرد: متأسفانه دردی که در کشور اسلامی ایران گریبان بعضی ها را گرفته، برداشت های نامتعارف از بیت المال در قالب حقوق های نجومی می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  پایگاه خبری اوشیدا؛ حجه الاسلام و المسلمین محمد اکبرزاده در خطبه های نماز جمعه ی این هفته شهر علی اکبر عنوان کرد: چرا امروز بعضی فکر می کنند می توانند از هر راهی که خواستند می توانند کسب مال و از بیت المال ارتزاق کنند که در این راستا متأسفانه دردی که در کشور اسلامی ما گریبان بعضی ها را گرفته، برداشت هایی است که از بیت المال می شود.

وی افزود: بعضی ها از بیت المال حقوق های نجومی می گیرند و انتظار دارند کسی ابراز ناراحتی نکند همچنین عده ای همین افراد را جزء امانت داران و ذخایر نظام معرفی می کنند در حالی که اگر این افراد ذخایر نظام هستند، پس آنهایی که تمام وجود خود را برای مردم و نظام گذاشتند، چه هستند.

خطیب جمعه ی شهر علی اکبر خاطرنشان کرد: می گویند این افراد با حقوق نجومی، اضافه نگرفته اند و حق خود را از نظام دریافت کرده اند پس خانواده های معظّم شهدا چه سهمی از نظام دارند و حقّشان را از کجا بگیرند بنابراین به مسئولین پیشنهاد می کنم که بروند و زندگی رهبر این نظام را ببینند که چگونه با زهد زندگی می کنند.

محمداکبرزاده ادامه داد: متأسفانه استکبار جهانی به کمک بعضی از خودی ها به این نتیجه رسیده که مردم را از راه های مختلف و با آهنگ ها و مراسمی که با فرهنگ و سنت ما همخوانی ندارد، سرگرم کنند و به حساب خودشان شاد کنند و بخندانند.

وی در این راستا ابراز داشت: عده ای هم در داخل به جای اینکه مردم را ترغیب به سنت های الهی کنند، در فضای مجازی کسانی را که از فرهنگ ها و سنت های ایرانی- اسلامی دفاع می کنند، مورد هجمه ی خود قرار می دهند.

اکبرزاده با بیان اینکه،در بحث لغو کنسرت ها در مشهد و مخالفت امام جمعه معزز مشهد با اجرای کنسرت در این شهر، چه هجمه ی گسترده ای در قالب اینکه، چرا امام جمعه ی یک شهر با این کار مخالفت می کند به وجود آمد افزود: امام جمعه باید از دین مردم دفاع کند همچنین آیا درست است که ما کاری کنیم که کاربری مشهدالرضا را برای کنسرت هایی که دارای حواشی فسادآوری با اختلاط زنان و مردان، پسران و دختران می باشد تغییر داد.

خطیب جمعه ی شهر علی اکبر تصریح کرد: بر جنگ فرهنگی که از شرق و غرب بر ما تحمیل شده، داخلی ها هم اضافه شده اند، تا مردم از مساجد فاصله بگیرند.

وی ادامه داد: در حادثه اخیر جشن حافظ، عده ای از هنرمندان با لباس هایی که رنگ و طرح مناسبی نداشتند حاضر شدند تا عده ای حزب الهی از این عمل انتقاد کردند، به آنها برچسب تندرو زدند.

محمداکبرزاده با اشاره به سالروز مساجد اظهار داشت: از مساجد فاصله نگیریم چرا که مسجد سنگر است بنابراین آن را حفظ کنیم همچنین نکند ما از کسانی بشویم که درِ مساجد را فقط برای عزا و چند شب زنده داری ماه مبارک رمضان باز کنیم چراکه در روز قیامت مسجد و قرآن از ما شکایت می کنند.

وی در پایان گفت: از خدا می خواهیم که این دولت را توفیق دهد تا محرومیت ها را رفع کند وتدابیر دیگری بیندیشد تا گرفتاری ها و مشکلاتی که برای مردم پیش آمده را حل کند.

انتهای پیام///

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه