اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اولتیماتوم به منصوریان صحت دارد؟

اولتیماتوم به منصوریان صحت دارد؟
اعضای هیات مدیره استقلال که به خوبی می‌دانند در صورت نتیجه نگرفتن در این فصل جایگاه محکمی در این باشگاه نخواهند داشت حالا نگران‌تر از گذشته به آینده تیم‌شان نگاه می‌کنند و اولین راه فرار از این شرایط را در تغییر اساسی در کادرفنی پیدا کرده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی که اعضای هیات مدیره استقلال ادعا می‌کنند که شایعه اولتیماتوم به سرمربی جوان این تیم صحت ندارد و آنها با قدرت پشت او هستند با این حال به نظر می‌رسد این ادعا چندان صحت ندارد و صندلی مربیگری در استقلال اصلا امن نیست.  منصوریان پیش از شروع فصل به واسطه محبوبیتی که بین هواداران استقلال داشت با کلی تبلیغات به عنوان سرمربی این تیم انتخاب شد. این تیم همچنین با خرید ستاره‌هایی مثل آرش افشین، بختیار رحمانی، وریا غفوری، کاوه رضایی و چند بازیکن دیگر با قیمت‌های بالا بسیار امیدوار بود که در لیگ شانزدهم این تیم چهره یک تیم مدعی را به خود بگیرد اما درعمل هرگز این تفکر مثبت عملی نشد.استقلال در 4 بازی اول لیگ برتر با ارائه نمایش‌های انتقاد برانگیز و البته کسب 2 امتیاز از 4 بازی حالا موجی از نگرانی را در ذهن هواداران این تیم به وجود آورده است.

اعضای هیات مدیره استقلال که به خوبی می‌دانند در صورت نتیجه نگرفتن در این فصل جایگاه محکمی در این باشگاه نخواهند داشت حالا نگران‌تر از گذشته به آینده تیم‌شان نگاه می‌کنند و اولین راه فرار از این شرایط را در تغییر اساسی در کادرفنی پیدا کرده‌اند. آنها بلافاصله بعد از تساوی برابر پیکان در هفته چهارم لیگ برتر دست به تغییرات اساسی در تیم‌شان زدند و نصرالله عبداللهی را به جای منصور پورحیدری به عنوان سرپرست استقلال منصوب کردند و البته بهتاش فریبا هم به عنوان مدیر فنی از این به بعد روی نیمکت آبی‌های تهرانی خواهد نشست.

هرچند این تغییرات سر و صدای زیادی به پا کرده است اما به نظر می‌رسد تغییرات در کادرفنی استقلال بسیار وسیع‌تر از این خواهد بود. روز چهارشنبه  و در جریان حضور محمود گودرزی در تمرین استقلال اتفاق عجیبی افتاد که کمتر به آن توجه شد. در حالی که در این روز تمام توجه‌ها روی گودرزی بود، شهاب جهانیان جلسه‌ای سرپایی با علیرضا منصوریان برگزار کرد.

منابع نزدیک به این 2 ادعا می‌کنند در این جلسه جهانیان از منصوریان خواسته است که در صورت نتیجه نگرفتن در دربی در هفته ششم لیگ برتر خودش استعفا کند تا به نوعی شان او حفظ شود. به جز این از باشگاه استقلال خبر می‌رسد که اعضای هیات مدیره این باشگاه دور از چشم باشگاه از حالا مذاکره با چند مربی خارجی را آغاز کرده اند تا جدایی احتمالی منصوریان با کمترین تبعات ممکن انجام بشود.

زمانی که منصوریان به عنوان سرمربی استقلال انتخاب شد عده‌ای به اعضای هیات مدیره این باشگاه این خورده را گرفتند که انتخاب او کمی زود انجام شده است و حالا که این رفتار با سرمربی جوان استقلال انجام می‌شود، انتقادها به هیات مدیره آبی‌ها بسیار بیشتر خواهد شد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
منبع: نسیم
, نسیم,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه