اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کاهش ثبت ازدواج و افزایش طلاق‌

کاهش ثبت ازدواج و افزایش طلاق‌
مجموع ازدواج های ثبت شده در سال 92 به تعداد 757 هزار و 197 مورد بوده است که 4.4 درصد کاهش نسبت به سال 91 داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، احمد تویسرکانی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ادامه نشست خبری امروز خود با اعلام این مطلب افزود:  اسناد مالکیت برای موسسات دولتی و وزارتخانه ها 45 هزار و 55 سند بوده است که 17 هزار و 38 سند هم برای نهادهای عمومی صادر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی افزود: این در حالی است که در سال 92 به میزان 7 هزار و 857 سند برای شرکت های دولتی به چاپ رسیده است.

تویسرکانی همچنین درباره ازدواج و طلاق نیز گفت: مجموع ازدواج های ثبت شده در سال 92 به تعداد 757 هزار و 197 مورد بوده است که 4.4 درصد کاهش نسبت به سال 91  داشته است.

وی افزود: بیشترین کاهش ازدواج در یزد با 16.7 درصد به ثبت رسیده است و کمترین کاهش در خراسان جنوبی با 2.8 درصد بوده است.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: تهران با کاهش 3.1 درصدی ازدواج مواجه بوده است.

تویسرکانی درباره طلاق نیز گفت: مجموع طلاق ها در سال 92 به تعداد 158 هزار و 753 مورد بوده که 4.6 درصد رشد داشته در مقایسه با سال 91.

وی افزود: بیشترین رشد طلاق در بوشهر با رشد 15.6 درصد و کمترین میزان طلاق در فارس با کاهش 15.3 درصدی رخ داده است.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: افزایش طلاق در استان تهران از میانگین کشوری که 4.4 بوده کمتر است و 1.8 درصد افزایش داشته است.

وی درباره علل وقوع طلاق نیز گفت: بیشترین دلیل طلاق دخالت خانواده ها، عدم تحقق شروط ضمن عقد، اعتیاد و فقر مالی برآورد شده است.

تویسرکانی گفت: در سال 92 در مجموع 20 میلیون و 616 هزار و 249 سند از سوی دفاتر اسناد رسمی صادر شد که بیشترین اسناد صادره مربوط به وکالت نامه بوده 31 درصد است. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه