به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از العالم، نیروهای پلیس و کمیته های مردمی پس از دریافت اطلاعات دقیق به خانۀ "حمود هادی بشر" عضو ارشد حزب اصلاح در شهر هَمْدان در شمال صنعاء وارد شدند و تعدادی موشک ، اسلحه و مهمات که در خانۀ وی و محوطه آن جاسازی شده بود ، کشف و ضبط کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از العالم، نیروهای پلیس و کمیته های مردمی پس از دریافت اطلاعات دقیق به خانۀ "حمود هادی بشر" عضو ارشد حزب اصلاح در شهر هَمْدان در شمال صنعاء وارد شدند و تعدادی موشک ، اسلحه و مهمات که در خانۀ وی و محوطه آن جاسازی شده بود ، کشف و ضبط کردند. ,سلاح ها و مهمات کشف شده، شامل چند نوع موشک انداز، آرپی جی ، خمپاره و غیره می شود.
,گزارش ها حاکیست که این اسلحه و مهمات از عربستان و همدستان متجاوزش برای رساندن آن به دست مزدوران آنها در یمن دریافت شده بود .
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ]
ارسال دیدگاه