به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زاهدانه، راشکی با اعلام این خبر به اصحاب رسانه گفت: شاخص ترین پروژه شهرداری این منطقه المان هشت وجهی میدان امام رضا(ع) است که در این هفته افتتاح خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زاهدانه،,
وی در این خصوص اظهار داشت: از آنجایی که این المان در فضایی پر رفت و آمدی قرار گرفته همگان احساس می کنند در نصب آن تاخیر ایجاد شده است اما اینگونه نبوده و در بهسازی و نصب پروژه این میدان تاخیر خاصی به وجود نیامده است.
,
شهردار منطقه یک زاهدان با اشاره به اینکه میدان امام رضا(ع) مساحتی حدود سه هزار و 500 متر مربع دارد، ادامه داد: از آنجایی که هشتیمن اختر تابناک و ولایت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) هستند این پروژه یک المان هشت ضلعی در نظر گرفته شده که نمای آن متشکل از مصالح نوین و واش بتن و همچنین برگرفته از ورودی دانشگاه صنعتی شریف می باشد.
,
این مسئول اعتبار اولیه این پروژه را440 میلیون تومان عنوان کرد و گفت: با تغییرات انجام شده در مصالح این المان 700 میلیون تومان هزینه در بر داشته است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه