logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  2. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  3. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  4. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  5. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  6. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  7. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  8. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  9. گسست میان ادعا و واقعیت
  10. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  11. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  12. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  13. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  14. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  15. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  16. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  17. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  18. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  19. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  20. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها

در هفته دولت؛

بهره‌برداری از ۱۲ طرح صنعتی، بازرگانی و تجاری در چهارمحال و بختیاری

بهره‌برداری از ۱۲ طرح صنعتی، بازرگانی و تجاری در چهارمحال و بختیاری
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۲ طرح صنعتی، بازرگانی و تجاری در چهارمحال و بختیاری در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ سید نعیم امامی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در حاشیه دیدار محسن صالحی‌نیا معاون امور صنایع و اقتصاد با نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ۱۲ طرح صنعتی، بازرگانی و تجاری در چهارمحال و بختیاری در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل سعی کردیم این شعار را در حوزه صنعتی، بازرگانی و تجاری محقق سازیم افزود: امسال به طور کلی ۳۶ طرح مهم در کشور وجود دارد که سه طرح آن در چهارمحال و بختیاری وجود دارد.

امامی فولاد را مهم‌ترین طرح در این استان معرفی و خاطرنشان کرد: کارخانه تولید چادر مشکی افتخار دیگر برای چهارمحال و بختیاری است که با تولید این کارخانه توانستیم از ورود چادر مشکی چینی جلوگیری کرده و ورود کالای بیگانه به کشور را کاهش دهیم.

رئیس صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری یادآور شد: آغاز عملیات ساخت مجتمع فناوران ۲ در استان اتفاق بزرگ دیگر است که بعد از هشت سال به تحقق پیوست و این مجتمع دومین مجتمع صنایع نیمه‌مزاحم در این استان است.

امامی با اشاره به وجود ۷ هزار و ۲۰۰ واحد نیمه‌فعال و راکد در کشور تاکید کرد: در چهارمحال و بختیاری ۲۹۵ واحد صنعتی شناسایی و برای دریافت تسهیلات ۳۰۰ میلیون ریالی به بانک‌های عامل معرفی شدند.

وی ادامه داد: با بهره‌برداری از این ۲۹۵ طرح تا پایان سال زمینه اشتغال ۴ هزار نفر ایجاد می‌شود.

رئیس صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: تاکنون توانسته‌ایم ۲۵ درصد از اهداف اقتصاد مقاومتی را محقق سازیم و امیدواریم با کار جهادی به ۱۰۰ درصد برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه