اخبار داغ

کارشناس مسائل سیاسی:

شهیدان رجایی و باهنر به جرم پایبندی به اصول مکتبی در آتش کینه منافقان سوختند

شهیدان رجایی و باهنر به جرم پایبندی به اصول مکتبی در آتش کینه منافقان سوختند
کارشناس مسائل سیاسی گفت:‌خدمت به مردم و پایبندی به اصول مکتبی جرمی بود که باعث شد رجایی و باهنر را در آتش کینه منافقان بسوزند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاتب کارشناس مسائل سیاسی در گفت و گو با خبرنگار قومس اظهار داشت: در تاریخ هر ملت، فراز و نشیب های تلخ و شیرینی وجود دارد که تعیین کننده سرنوشت و سازنده فرهنگ آن ملت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قومس,

وی افزود: نظام جمهوری اسلامی در ایران به رهبری بزرگ مردی که جهان مانند او را کمتر به خود دیده است، نیز جان فشانی فرزندان فداکار این مرز و بوم، بزرگ ترین بخش تاریخ ماست که خاطرات تلخ و شیرین بسیاری در دل دارد.

,

کارشناس مسائل سیاسی بیان داشت: در این میان، شهادت دو شخصیت فداکار اسلام، رجایی و باهنر که به آتش کین منافقان سوختند، فصلی از شهادت را به نام «هفته دولت» در تاریخ انقلاب گشوده است.

,

کاتب بیان داشت: علت نام گذاری چنین هفته ای این است که دولت شهید رجایی، نخستین دولت و مکتبی بود که پس از حاکمیت لیبرال ها بر کشور، عهده دار امور شد.

,

وی اظهار داشت: این دولت در آن دوره بحرانی، بیش ترین حد تلاش و کوشش را برای خدمت به اهداف مقدس انقلاب از خود نشان داد، تا آنجا که جان خویش را سر آن نهاد.

, .,

شهید رجایی شیفته خدمت بود

, شهید رجایی شیفته خدمت بود,

این کارشناس با اشاره به اینکه زندگی شهید رجایی را می شود از زاویه های مختلف مورد بررسی قرار داد، افزود: او از یک سو انسانی مبارز و مکتبی بود که در راه عقیده خود شکنجه های طاقت فرسایی را تحمل کرد و همواره پاک زندگی کرد و سرانجام به فیض بزرگ شهادت نایل آمد و از سوی دیگر در دوران کوتاه خدمت به نظام جمهوری اسلامی چه در کسوت نخست وزیری و چه در کسوت رئیس جمهوری، الگویی از کارگزاری نظام اسلامی به جای گذاشت که پس از گذشت سه دهه از آن هنوز رایحه شیرین خدمت رسانی و ساده زیستی و مهرورزی او احساس می شود.

,

کاتب افزود:‌همچنین، شهید رجایی با وجود کوتاهی دوران خدمت اما در دورانی سرنوشت ساز و پرتلاطم سکانداری قوه مجریه را در اختیار داشت، زمانی که هر روز آن اتفاقی برای حرکت جوشان انقلاب رقم می خورد و خطرات متعدد داخلی و خارجی اصل و اساس نظام نوپا را تهدید می کرد.

,

وی ادامه داد‌: او در این دوران هم باید در برابر دست اندازی و مانع تراشی های بنی صدر و لیبرال های طرفدار او بایستد و نگذارد صفوف متحد و ملت دچار تشتت و اختلاف شود و هم باید امور کشوری را سامان دهد و پشتیبان جبهه و جنگ باشد.

,

این کارشناس گفت: نقش آفرینی شهید بزرگوار رجایی در چنین دوران حساس و پرالتهابی از جمله موضوعات قابل تامل در تاریخ نظام جمهوری اسلامی است و باید از سوی کسانی که تاریخ انقلاب و نظام را به رشته تحریر درمی آورند، تحلیل و بررسی شود.

, .,

کاتب بیان داشت: کسانی که آن دوران را به خاطر دارند، می دانند که شهید رجایی شیفته خدمت بود و به شدت نسبت به مردم احساس مسئولیت می کرد.

, .,

وی اظهار داشت: بر پایه همین روحیه مردم داری و احساس مسئولیت برخاسته از روحیه اسلامی و انقلابی بود که پس از تصدی پست نخست وزیری سر از پا نمی شناخت و شبانه روز در حل مشکلات مردم تلاش می کرد؛ از این رو پس از ورود به نخست وزیری دفتر رسیدگی به شکایات را تاسیس کرد و برای آن اهمیت زیادی قائل بود.

, .,

این کارشناس اذعان داشت: او نه تنها خود ساده زیست بود که اصرار داشت وزرای او نیز چنین باشند؛ او مردی آزاده و دارای عزت نفس بود و به نماز اول وقت تقید داشت و اگر روزی موفق نمی شد اول وقت نماز بخواند به تلافی آن روز، روز بعد را روزه می گرفت.

, .,

کاتب تأکید کرد:‌امید به ایجاد جامعه ای اسلامی، نخستین و مهم ترین هدف شهید رجایی در تمام دوران حیات فردی و اجتماعی او بود؛ چه آن روز که به عنوان معلمی ساده، تعلیم نوجوانان و جوانان این کشور را بر عهده داشت و چه آن روز که با آراء 14 میلیون نفر به عنوان رئیس جمهوری برگزیده شد، هیچ گاه جز در مسیر تعالیم اسلام و اهداف متعالی آن گام برنداشت.

, .,

وی تصریح کرد:‌شهید رجایی، ولایت فقیه را دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی می دانست و همه را به حمایت از آن سفارش می کرد «آنچه که ما فریاد می کنیم این است که رهبری در ایران صرفا باید به ولایت فقیه باشد ولو این که بسیاری از روشن فکران و بسیاری از کسانی که محتوای انقلاب اسلامی ما را در نیافته اند، این مطلب عظیم و این دستاورد مشترک انقلاب ما را در نیابند.

,

شهید باهنر شاگرد روشنگر مکتب اسلام بود

, شهید باهنر شاگرد روشنگر مکتب اسلام بود,

این کارشناس اذعان داشت: حجت الاسلام شهید دکتر محمدجواد باهنر، نخست وزیری بود که سال ها پا به پای شهید رجایی در سنگر فرهنگ خدمت کرد و همچون شهید رجایی از پست وزارت آموزش و پرورش به مقام نخست وزیری رسید.داشت که بر ضد طاغوت و استکبار و استبداد و استعمار سخن گفته بود و از لزوم جهاد و کارزار در برابر ظلم و بی عدالتی بحث کرده بود.
 
روشن بینی و پرهیز از تنگ نظری از ویژگی های بارز شهید باهنر بود او شاگرد راستین و روشنگر مکتب اسلام بود.

, ., .
 
,
,

کاتب افزود:‌ فعالیت ها و خدمات شبانه روزی شهید باهنر نسبت به نظام اسلامی و مردم شهیدپرور، هیچ گاه او را از توسل و عرض ادب به پیشگاه مقام رسالت و ولایت باز نمی داشت؛ چرا که وی موفقیت خویش را مرهون همین توسلات می دانست؛ بدین ترتیب وی کوچک ترین سوء ادب و کژاندیشی را نسبت به این خاندان شایسته چشم پوشی نمی دانست.

, .,

وی اظهار داشت: یکی از ویژگی های اخلاقی شهید باهنر نظم ایشان بود؛ با نگاهی هرچند گذرا تأثیرعمیق نظم در زندگی سراسر افتخار ایشان در صحنه های علم و عمل، به راحتی نمایان می شود؛ از دیگر صفات پسندیده آن شهید، صبر ایشان در مقابل ناملایمات و مشکلات بود.

,

این کارشناس گفت: او در برابر مشکلات، هرگز عصبانی نمی شد؛ بلکه همواره با صبر و متانت آنها را حل می کرد و از کنارشان به راحتی می گذشت.

, .,

کاتب بیان داشت:‌ سرانجام این دو یار دیرین و همفکر و هم سنگر قدیمی به جرم خدمت و پای بندی به اصول مکتبی در هشت شهریور ۱۳۶۰ در انفجار دفتر نخست وزیری که توسط منافقان نفوذی صورت گرفت به شهادت رسیدند و در تاریخ جاودانه شدند. آنان در مدتی کوتاه الگویی ماندگار از خدمت ارائه کردند که تاریخ انقلاب به آن افتخار می کند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه