به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ماموستا عبدالقادر بیضاوی در گفت و گو با اروم نیوز، با اشاره به در پیش بودن سالگرد فاجعه منا و شهادت صدها تن از هموطنانمان در این حادثه، اظهار داشت: این فاجعه نمونه ای از بی لیاقتی آل سعود بود که نشان داد شایستگی اداره حرمین شریفین را ندارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز،,وی پیشاپیش سالگرد وقوع این حادثه غمناک را به خانواده های شهدای منا تسلیت گفت و افزود: مسولان کشور بایستی بطور جد پیگیر احقاق حق خون این شهدا باشند.
,امام جمعه اهل سنت ارومیه افزود: البته مسولان کشور ما تلاش می کنند اما جای تاسف است که چرا دولت های اسلامی دیگر که آنها نیز شهدای بسیاری در این فاجعه داشتند نسبت به برخورد و پیگیری این موضوع سستی می کنند.
,ماموستا بیضاوی با تاکید بر لزوم بازنگری درخصوص مدیریت امور حج اظهار داشت: حرمین شریفین متعلق به جهان اسلام است و اداره آنها نیز باید به دست دولت های اسلامی صورت بگیرد.
,وی در پایان بار دیگر ضمن محکومیت فاجعه خونین منا آن را داغ بزرگی بر پیکره جهان اسلام دانست و گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری"این حادثه به هیچ وجه نباید فراموش شود و دستگاه دیپلماسی و سازمان حج موظف هستند که این موضوع را به صورت قاطع دنبال کنند".
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه