اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

امام جمعه طبس:

احداث موزه مرگ بر آمریکا در طبس یک ضرورت است

احداث موزه مرگ بر آمریکا در طبس یک ضرورت است
امام جمعه طبس گفت: برای شناساندن صحرای طبس به عنوان یک موزه به جهانیان، می طلبد تا مسئولان نسبت به احداث موزه مرگ بر آمریکا در شهرستان طبس اقدام کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از طبس، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم مهاجریان مقدم صبح امروز در مراسم بزرگداشت سالروز شکست مفتضحانه نظامیان آمریکا در صحرای طبس، اظهار کرد: آنچه که آمریکا و ابر قدرت های پوشالی دنیا باید بدانند این است که دست الهی همواره همراه ملت ایران بوده و این انقلاب که ثمره خون شهدا است با نظر حضرت امام عصر (عج) اداره می شود.
وی افزود: برای آنکه صحرای طبس به عنوان یک موزه به جهان شناسانده شود می طلبد تا مسئولان و دست اندرکاران حفظ ارزش های دفاع مقدس و انقلاب اسلامی نسبت به احداث موزه مرگ بر آمریکا در شهرستان طبس اقدام عاجل کنند.
امام جمعه طبس تصریح کرد: جوانان با گذشت 35 سال از انقلاب به دلیل هجمه های تبلیغاتی و سوء دشمن، برخی از ارزش های انقلاب اسلامی را یا به خاطر ندارند یا به فراموشی سپرده اند که باید نهادها و دستگاه های فرهنگی بر یادآوری ارزش های انقلاب اسلامی اهتمام ویژه داشته باشند.
حجت الاسلام مهاجریان مقدم از مسئولان استان به ویژه استاندار خراسان جنوبی قدردانی کرد و گفت: امروز صداوسیمای خراسان جنوبی و اصحاب رسانه نقش مؤثر خود را در انعکاس اعجاز طبس نشان دادند.
وی افزود: این حرکت سازنده نشان از نقش مؤثر رسانه در انعکاس ارزش های جمهوری اسلامی ایران به نسل های آینده انقلاب است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  از طبس,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه