اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

رئیس اداره بهزیستی دهگلان:

10 درصد جمعیت کردستان معلول هستند

10 درصد جمعیت کردستان معلول هستند
رئیس اداره بهزیستی دهگلان در در جلسه مناسب سازی محیط برای معلولین گفت: ده درصد جمعیت کردستان معلول هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهگلان شیدا، علی اصغر محمدی درجلسه مناسب سازی محیط که با حضور اعضای شورای ساماندهی سالمندان در سالن جلسات فرماندار دهگلان برگزار شد اظهار داشت: دراستان کردستان با توجه به جمعیت 10 درصدا ز جمعیت فعال ما معلوین هستند و درسطح کشور جمعیت معلولین 15 درصد است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا،,
,

وی افزود: تمام ادارات باید با تعامل و همکاری با اداره بهزیستی محیطی بدون مانع  و دسترسی آسان برای همه افراد جامعه به ویژه برای معلولین وسالمندان ایجاد کنند.
 

,
,

وی درادامه گفت: ما باید  برای افراد معلول جسمی حرکتی، معلول ذهنی، نابینایان و ناشنوایان این زمینه را برایشان فراهم کنیم که به تمام اماکن عمومی دستریس داشته باشند وسعی کنیم  بستر محیط مناسب برای این قشر جامعه فراهم کنیم.

محمدی گفت: طبق بند 3 آئین نامه قانون حمایت از معلولین باید 30 درصد به مناسب سازی محیط اختصاص داده شود.

رئیس بهزیستی دهگلان افزود: ساختمان جدید بیمارستان که کاملا مناسب سازی برای معلولین انجام شده وساختمان جدید فرمانداری هنوز  رشد فیزیکی زیاد نداشته وباید مناسب سازی  آن انجام شود.

درادامه فرماندار دهگلان بر نهادینه کردن فرهنگ مناسب سازی معابر و اماکن عمومی در جامعه تاکید کرد و گفت:  باید مناسب سازی معابر و اماکن عمومی متناسب با وضعیت جسمانی معلولان، جانبازان و سالمندان باشد تا آن ها از بابت تردد هیچ نگرانی و دغدغه ای نداشته باشند.

وی افزود: باید فعالیت بیش تر و خدمات مطلوبی در امر مناسب سازی اماکن عمومی و معابر صورت گیرد و دستگاه های اجرایی با جدیت این موضوع را پیگیری و در دستور کار خود قرار دهند تا مشکلی در راستای تردد معلولان، جانبازان و حتی سالمنداندر شهرستان  نداشته باشیم.

نظری گفت: در کنار مناسب سازی فضاهای اداری و احداث رمپ ها و سرویس های بهداشتی باید در محوطه سازی نیز به گونه ای عمل  شود تا این  قشر در رفت و آمدهای روزانه خود دچار مشکل نشوند.

وی بر تشکیل جلسات مناسب سازی محیط شهری و اماکن عمومی به صورت ماهانه تاکید و از دستگاه های متولی خواست نظارت مستمر بر چگونگی مناسب سازی اماکن عمومی داشته باشند و شرایط را برای افرادی که به نوعی معلولیت دارند فراهم کنند تا آنان بتوانند به راحتی تردد داشته و در انجام کارهای روز مره خود با کم ترین مشکل مواجه  شوند.

انتهای پیام/م

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


 

,
,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه