logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرمانده سپاه ناحیه قائم‌شهر:

سپاه از آغاز بحران در کنار مردم حضور داشت/ مردم نیاز جدی به ایرانیت دارند

سپاه از آغاز بحران در کنار مردم حضور داشت/ مردم نیاز جدی به ایرانیت دارند
فرمانده سپاه ناحیه قائم‌شهر گفت: برنامه‌ریزی برای مدیریت مناسب بحران از زمان دریافت اطلاعات هواشناسی تدوین و اجرا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، ابراهیم یعقوبی در جمع خبرنگاران درباره اقدامات انجام شده توسط سپاه قائم‌شهر در بحران طوفان این شهرستان، اظهار کرد: با توجه به اطلاعاتی که از سازمان هواشناسی تهیه کردیم به همه فرماندهای حوزه مقاومت ابلاغ شد که آمادگی کامل در این ارتباط داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: از صبح زود روز حادثه همه نیروها در آمادگی کامل بودند و جلسه هماهنگی با فرماندهان حوزه مقاومت در سپاه ناحیه قائم‌شهر برای نوع همکاری تشکیل شد.

فرمانده سپاه ناحیه قائمشهر اضافه کرد: به سه گردان بیت‎المقدس و دو گردان امام حسین(ع) در این حوزه برای کمک‌رسانی به مردم ماموریت داده شد.

این مسئول گفت: تقسیم‌بندی گردان‌ها انجام و به گردان بیت‌المقدس ماموریت داده شد که در سطح روستاها اقدامات لازم برای امداد رسانی را انجام دهند.

یعقوبی بیان کرد: به گردان امام حسین(ع) نیز در حوزه شهری و کمک به شهروندان و شهرداری قائم‌شهر ماموریت دادیم که اقدامات این گردان مورد توجه مسئولان شهری قرار گرفت.

وی با اعلام اینکه با کمک نیروهای شهرداری و ماشین‌های تاکتیکی که در اختیار داشتیم عملیات پاک‌سازی معابر در مدت مقرر انجام شد، افزود: چندین دستگاه با هماهنگی سپاه کربلای استان مازندران از بسیج سازندگی در اختیار فرماندهی سپاه ناحیه قائم‌شهر قرار گرفت.

فرمانده سپاه ناحیه قائم‌شهر با اعلام اینکه در حوزه آب‌رسانی به روستاها نیز اقدامات موثری انجام شد، اظهار کرد: چندین هزار لیتر آب در سطح روستاها و نقاط شهری مورد نیاز توزیع شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: اقدامات امدادی در ساعت اولیه به خوبی انجام شد، مشکل در زیرساخت‌های شهرستانی بود که سبب گلایه‌مندی مردم و شهروندان شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مردم نیاز جدی به ایرانیت دارند، گفت: با وجود تلاش‌های انجام شده برق هنوز در برخی از نقاط شهر وصل نشد.

فرمانده سپاه ناحیه قائمشهر در پایان به همکاری مناسب شهرداری و آتش نشانی با سپاه ناحیه در کمک رسانی به مردم اشاره و بیان کرد: همکاری قابل قبول این نهادها با یک‌دیگر زمینه کمک به مدیریت بحران را فراهم کرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه