logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

یاسوج شهر بدون المان دفاع مقدس/ دهکده مقاومت در یاسوج احداث می‌شود

یاسوج شهر بدون المان دفاع مقدس/ دهکده مقاومت در یاسوج احداث می‌شود
فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج را تنها شهری دانست که هیچ گونه المان دفاع مقدسی در آن وجود ندارد، و گفت:این در حالی است که در بعضی از روستاهای و شهرهای کوچک کشور المان یا تندیسی از دفاع مقدس و امام(ره) وجود دارد که متاسفانه این زیبنده این استان نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس سردار یدالله بوعلی در جلسه کمیته عمرانی اجلاسیه شهدای1880شهید کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اینکه یاسوج تنها شهری است که هیچ گونه المان دفاع مقدسی در آن وجود ندارد، افزود: این در حالی است که در بعضی از روستاهای و شهرهای کوچک کشور المان یا تندیسی از دفاع مقدس و امام(ره) وجود دارد که متاسفانه این زیبنده این استان نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, سردار یدالله بوعلی در جلسه کمیته عمرانی اجلاسیه شهدای1880شهید کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اینکه یاسوج تنها شهری است که هیچ گونه المان دفاع مقدسی در آن وجود ندارد، افزود: این در حالی است که در بعضی از روستاهای و شهرهای کوچک کشور المان یا تندیسی از دفاع مقدس و امام(ره) وجود دارد که متاسفانه این زیبنده این استان نیست., :,

وی با بیان اینکه در چند ماه گذشته پیش مقدمات برگزاری کنگره انجام شده اما همچنان در این مورد عقب هستیم، اظهار کرد: اگر اراده و توان خود را برای هرچه بهتر برگزاری این اجلاسیه بکار ببریم می توانیم نقش استان را در حوزه نرم افزاری در قالب های عکس، فیلم ، سرود و نماهنگ در کنگره ملی شهداء به کشور معرفی کنیم.

,

فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه به برکت برگزاری کنگره ملی شهدای استان، باغ موزه دفاع مقدس و دهکده مقاومت احداث می شود، بیان کرد: در باغ موزه دفاع مقدس آثار جنگ به صورت ثابت به نمایش گذاشته می شود و دهکده مقاومت شبیه پارکی چند منظوره در قالب حوزه فرهنگی است که در سال جاری نیز زمین آن تحویل سپاه داده شده و سال جاری اعتبار اولیه آن اختصاص می یابد.

, .,

بوعلی مهمترین اماکن در نظر گرفته شده برای دهکده مقاومت را ایجاد سالن های ورزشی، پیست اسکی و موتورسواری،  سالن تیراندازی و استخر عنوان کرد.

,

وی با بیان اینکه در استان کارهای خوبی برای انجام اجلاسیه صورت گرفته شده است، ادامه داد: به برکت شهدا زیر ساخت های فرهنگی و آماده سازی کنگره شهدا فراهم و انجام شده است اما هنوز جای کار وجود دارد.

,

فرمانده سپاه فتح با اشاره به اینکه اجلاسیه شهدا یک بار بیشتر برگزار نمی شود، اضافه کرد: همه باید دست به دست هم دهیم تا این کنگره به بهترین نحو و در خور شأن شهداء برگزار شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه