اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان لنده خبرداد:

پیشرفت 40درصدی پروژه پل لنده به تراب

پیشرفت 40درصدی پروژه پل لنده به تراب
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان لنده گفت: باتوجه به هزینه چهل و سه میلیارد ریالی پیمانکار از ابتدای پروژه احداث پل لنده به تراب تا کنون بیش از 40درصد عملیات اجرای این پل پیشرفت کاری داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده، حمید رضا اسماعیلی رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان لنده در حاشیه بازدید از پروژه پل ارتباطی لنده به تراب ضمن اشاره به اهمیت راهبردی این پل و جاده لنده به تراب گفت: اتصال جاده لنده به تراب و محور پاتاوه یکی از مهمترین  راه های خروج از بن بست شهرستان لنده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده، , پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده، , پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده، ,

وی افزود: با اتصال این جاده و احداث پل ارتباطی لنده به تراب شاهد تحولی بزرگ در حوزه راه وشهرسازی این شهرستان به لحاظ ایجاد یک جاده با مشخصات راه اصلی خواهیم بود.

,

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان لنده تصریح کرد: باتوجه به هزینه چهل و سه میلیارد ریالی پیمانکار از ابتدای پروژه احداث پل لنده به تراب تا کنون بیش از 40درصد عملیات اجرای این پل پیشرفت کاری داشته است.

,

وی تاکید کرد: مدت زمان قرارداد پیمانکار برای تکمیل احداث پل لنده به تراب 24ماه می باشد که امیدواریم هرچه سریعتر نسبت به اجرای عملیات شمع گذاری پایه های پل اقدام کند.

,

اسماعیلی اظهارکرد: سازه این پل به صورت سازه پیش ساخته می باشد که هم اکنون تیرک های این پل در محل ساخت استقرار و منتظر ادامه کار پیمانکار هستیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه