اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارشی از مشکلات پیش روی تعاونی ها در شمال استان؛

شرکت های تعاونی نیازمند حمایت ویژه دولت/ ۴۷۲ تعاونی روستایی زابل در هجوم بی تدبیری و توفان شن گرفتارند

شرکت های تعاونی نیازمند حمایت ویژه دولت/ ۴۷۲ تعاونی روستایی زابل در هجوم بی تدبیری و توفان شن گرفتارند
تعاونی های روستایی شهرستان زابل به دلیل عدم حمایت دولت و مشکلات ناشی از خشکسالی و آفات کشاورزی با مشکلات عدیده ای مواجه هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛  شرکت های تعاونی با بهره برداری از خرد و عقل جمعی و با تکیه بر آرا از بهترین و والاترین ارزش های دینی، بین المللی و انسانی برخوردار می باشند.

شرکت های تعاونی اصول مردم سالاری را به خوبی به نمایش می گذارند چرا که با این که امکان دارد اعضا دارای سهام یکسانی نباشند اما دارنده حق رای یکسان می باشند.

با توجه به خریداری مواد مورد احتیاج از دست اول و سپس فروش آن با سود بسیار اندک به مصرف کننده در شرکت های تعاونی دست واسطه ها و دلالان از محصولات کوتاه می شود که این خود به تنهایی تاثیر به سزایی در اقتصاد دارد.

فعالیت ۴۷۲ تعاونی در شهرستان زابل

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: در حال حاضر ۴۷۲ شرکت تعاونی در گرایش های مختلف تولیدی، توزیعی و خدماتی در شهرستان زابل فعالیت می کنند.

به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ شهرام کول زاده به خبرنگار اوشیدا گفت: اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شرکتهای تعاونی خدماتی از قبیل کمک درتکمیل و توسعه شرکتهای تعاونی و اتحادیه ها در گرایشهای مختلف و همچنین اطلاعات در مورد تسهیلات مختلف به تعاونیها ارائه می دهد.

وی افزود: دریافت تقاضای دریافت تسهیلات تعاونیها و بررسی طرحها، ارسال تقاضا به کارگروه مربوطه و پیگیری های لازم و پس ازتصویب کارگروه تسهیلات اداره کل استان، طرح درکمیته های کارشناسی باحضوردستگاههای اجرایی و بانکها از دیگر خدمات اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی به تعاونی ها به شمار می رود.

کول زاده ادامه داد: برگزاری دوره های آموزشی برای تعاونیها، راهکار مناسب جهت رفع مشکلات، خدمات آموزشی و ترویجی جهت ارتقا سطح علمی، تخصصی و مهارتی تعاونیها  نیز از جمله خدمات اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی به تعاونی ها می باشد.

شرایط اقلیمی تاثیر به سزایی در عملکرد تعاونی ها گذاشته است

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به بیان مشکلات موجود بر سر راه تعاونی ها در شهرستان زابل پرداخت و اظهار داشت: متاسفانه شرایط اقلیمی تاثیر به سزایی در عملکرد تعاونی ها داشته به طوری که خشکسالی، طوفان، ریزگردها و روز آفات و حوادث غیرمترقبه به تولیدات صدمه وارد کرده است.

کول زاده، عدم امتیازدهی به تعاونیها از سوی سایر دستگاههای اجرایی را از دیگر مشکلات موجود بر سر راه تعاونی ها عنوان کرد و خاطرنشان کرد: اختلاف سلیقه اعضاء و در نتیجه رکود فعالیت تعاونی، وجود ضعف مدیریت و عدم تعامل اعضا و هیئت مدیره در پاره ای از موارد، اتکا تعاونی ها به سیستم مالی دولتی وعدم تلاش برای استقلال درفعالیتها از جمله مشکلات موجود بر سر راه تعاونی ها به شمار می رود.

تسهیلات ارزان و سهل الوصول به تعاونی ها اعطا شود

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: تشویق تعاونیها جهت ایجاد اتحادیه مربوطه با هدف افزایش توانمندی و برنامه ریزی برای توانمندسازی شغلی ومدیریتی مدیران تعاونیها انجام شود.

کول زاده تصریح کرد: ارایه تسهیلات ارزان و سهل الوصول، اعمال واقعی معافیت مالیاتی وبیمه ای برای تعاونیها، حل مشکل سرمایه درگردش واحدهای تعاونی، اعمال معافیتهای گمرکی برای تعاونیها، اولویت بخشی به تعاونیها در جهادکشاورزی و واگذاری امور به تعاونیها در شرایط مساوی با بخش خصوصی جهت بهبود عملکرد تعاونی ها انجام شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
, فعالیت ۴۷۲ تعاونی در شهرستان زابل,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, شرایط اقلیمی تاثیر به سزایی در عملکرد تعاونی ها گذاشته است,
,
,
,
,
,
, تسهیلات ارزان و سهل الوصول به تعاونی ها اعطا شود,
,
,
,
,


انتهای پیام/م

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه