logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کارشناس مسائل اقتصادی:

دولتمردان، با محرمانه قراردادن FATF کشورمان را دچار خسارت کردند/ قبولی توافق FATF یعنی حماقت محض

دولتمردان، با محرمانه قراردادن FATF کشورمان را دچار خسارت کردند/ قبولی توافق FATF یعنی حماقت محض
این کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه دست اندرکاران و مسئولان، FATF را همچون قضیه برجام مخفیانه امضا کردند و کشورمان را با این محرمانگی قرارداد دچار خسارت کردند، افزود:دیپلمات های کشورمان با وجود بدعهدی آمریکا و کشورهای غربی، نباید FATF را قبول می کردند، چرا که قبولی آن یعنی حماقت محض.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد جواد معصومی‌نیا کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار « تهران نیوز»، اجرای توافقات FATF را ضربه به امنیت داخلی و عزت و شرف ایرانیان عنوان کرد و گفت: توافقات FATF هیچ سودی برای کشورمان ندارد و خود تحریمی توسط خودمان، یعنی زیر سوال بردن عزت و استقلال توسط خودمان.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

معصومی‌نیا با بیان اینکه دست اندرکاران و دولتمردان، FATF را همچون قضیه برجام مخفیانه امضا کردند و کشورمان را با این محرمانگی قرارداد دچار خسارت کردند،افزود:دیپلمات های کشورمان با وجود بدعهدی آمریکا و کشورهای غربی، نباید FATF را قبول می کردند، چرا که قبولی آن یعنی حماقت محض.

,

وی با اشاره به اینکه اجرای این توافقات ضربه تحریم مالی خودی علیه خودی  است اظهار داشت: باید از دست اندرکاران دستگاه دیپلماسی کشورمان پرسیده شود که سود حاصل غیر ملی از معاهده FATF را اعلام کنند.

,

معصومی‌نیا با اشاره به اینکه FATF با اصول قانون اساسی در مغایرت است، گفت: هر توافقی که با مبانی و اصول انقلاب اسلامی در تعارض باشد، باید باطل شود و قطعا تحریم نهادهای انقلابی و نظامی توسط بانک های دولتی جای سوال دارد.
این کارشناس مسائل اقتصادی افزود: قطعا دستگاه های متضرر در نظام خود تحریمی توسط برخی نهادهای مالی و بانکی داخل حق اقامه دعوا و پیگرد حقوقی موضوع را از حیث مالی و اقتصادی دفاعی و امنیتی … دارند.

,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه