logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امام جمعه بروجرد:

راه شهدا، راه مبارزه با فساد، دزدان و غارتگران بیت المال است

راه شهدا، راه مبارزه با فساد، دزدان و غارتگران بیت المال است
امام جمعه بروجرد گفت: راه شهدا، راه مبارزه با فساد، مفسدان، دزدان و غارتگران بیت المال است و ادامه دادن راه شهدا رسیدن به مقصد سعادت و پیروزی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد حجت الاسلام "حسن ترابی" در مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهدای منا بروجرد که در مسجد امام(ره) برگزار شد گفت: سال گذشته بی کفایتی حاکمان سعودی عید قربان را به کام امت تلخ کرد و این جنایت آنها منجر به شهادت هفت هزار نفر از حجاج از جمله 500 زائر ایرانی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد, حجت الاسلام "حسن ترابی" در مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهدای منا بروجرد که در مسجد امام(ره) برگزار شد گفت: سال گذشته بی کفایتی حاکمان سعودی عید قربان را به کام امت تلخ کرد و این جنایت آنها منجر به شهادت هفت هزار نفر از حجاج از جمله 500 زائر ایرانی شد.,


وی اضافه کرد: شهادت مظلومانه شهدای منا بعد از گذشت یکسال هنوز بر قلب ملت ایران سنگینی می کند به گونه ای که گویا بناست این داغ همچنان بر دل مردم این سرزمین بماند.

,
,


به گفته وی داغ جگر سوز زائرانی که برنامه داشتند تا بعد از بازگشت از این سفر معنوی، از خاطرات سفر سخن بگویند اما در روز عید قربان سال قبل با لباس احرام و با لب تشنه جان باختند.

,
,


امام جمعه بروجرد اظهار داشت:  رهبر معظم انقلاب در دیدار با خانواده های شهدای  منا فرمودند که برخی احتمال عمدی بودن این فاجعه را مطرح کردند و بی کفایتی و عدم امداد رسانی جدی ماموران سعودی باعث شهادت تعداد زیادی از زائران شد.

,
,


به گفته وی جنایات سال گذشته سعودی ها در طول تاریخ بی سابقه است و حکام سعودی به جای اینکه مسئولیت خود را در بروز این حادثه بپذیرند و از مسلمانان جهان عذرخواهی کنند، مدعی شده اند که عده ای می خواهند حج را سیاسی کنند.

,
,


حجت الاسلام ترابی تصریح کرد: در فاجعه منا قرار نبود پیکر شهدا تحویل داده شود اما با موضع گیری رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران مجبور شدند پیکرها را تحویل دهند و بعد از فرمایشات رهبری انتقال پیکرها به کشور انجام شد.

,
,


وی بیان کرد: حکام سعودی بارها عدم صلاحیت خود را در اداره حج به اثبات رسانده اند و اداره حج سالها به دست رژیمی افتاده که صلاحیت خود را در اداره این مراسم زیر سوال برده است.

,
,


امام جمعه بروجرد با اشاره به حضور پیکر پاک شهید گمنام در مراسم بزرگداشت سالگرد شهدای منا و دعای عرفه گفت: شهدای گمنام، شهدای نامداری هستند که با ابثار و فداکاری ، دلاورانه ایستادند و به نبرد  با دشمن برخاستند.

,
,


وی اضافه کرد: راه شهدا، راه سعادت است و همه باید راه شهدا را ادامه دهیم تا به سعادت برسیم اما  راه شهدا، راه مبارزه با فساد، دزدان و غارتگران بیت المال است.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه