logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت وگو با دانا؛

وعده خرید هواپیما هم مانند وعده 100 روزه روحانی محقق نمی شود/دولت یازدهم، دولت وعده هاست نه امید/ابهامات و شائبه های فراوانی پشت خرید های خارجی دولت است

وعده خرید هواپیما هم مانند وعده 100 روزه روحانی محقق نمی شود/دولت یازدهم، دولت وعده هاست نه امید/ابهامات و شائبه های فراوانی پشت خرید های خارجی دولت است
فریدون احمدی در خصوص وضعیت خرید هواپیماها از شرکت بوئینگ و ایرباس گفت: بعد از اینکه وعده های 100 روزه رئیس جمهور و بقیه وعده هایی که به مردم داده بود عملی نشد، خرید هواپیماها نیز یکی از وعده هایی است که دولت قول آنرا به مردم داد ولی تا کنون عملی نشده است.
[

فریدون احمدی، نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  در خصوص وضعیت خرید هواپیماها از شرکت بوئینگ و ایرباس گفت: بعد از اینکه وعده های 100 روزه رئیس جمهور و بقیه وعده هایی که به مردم داده بود عملی نشد، خرید هواپیماها نیز یکی از وعده هایی است که دولت قول آن را به مردم داد ولی تا کنون عملی نشده است و بهتر است دولت یازدهم را به جای دولت امید؛ ذولت وعده بنامیم زیرا از ابتدای فعالیت دولت فقط وفقط با وعده مواجه بودیم نه عمل.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی با بیان اینکه دولت نباید در امر خرید هواپیما دخالت کند، عنوان کرد: شرکتهای هواپیمایی تا کنون خود به تنهایی اقدام به خرید هواپیما می کردند ولی در حال حاضر دولت این امر را بر عهده گرفته و نتیجه ای هم در برنداشته است، از ابتدا هم این امر اشتباه بود و باید از سوی ایرلاین ها این موضوع پیگیری می شد و اینکه در حال حاضر دولت در این موضوع پیش قدم شده این امر کار دولت نیست و ربطی به دولت ندارد.

, ,

 

,

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه اظهارات خود با بیان اینکه اگر وزیر راه هنر دارد هواپیما را به عنوان تضمین به صندوق توسعه ملی بقبولاند؛ ادامه داد: اگر وزیر راه واقعا به دنبال خرید هواپیما و ونوسازی ناوگان هوایی است، هواپیما را به عنوان تضمین به صندوق توسعه ملی بقبولاند؛ یعنی صندوق توسعه ملی وام دهد و بجای تضمین سود وام هواپیما بگیرد آن وقت مشاهده می کنیم که در عرض 6 ماه چه تعداد هواپیما به ناوگان هوایی کشور افزوده می شود.

, ,

 

,

احمدی با بیان اینکه ابهامات فراوانی پشت این خرید های خارجی است، بیان داشت: اقداماتی که دولت برای خرید از کشور های خارجی انجام می دهد به هیچ وجه تقویت کننده اقتصاد کشور نیست و مخالف سیاست های اقتصاد مقاومتی است، ابهامات فراوانی هم پشت این خرید ها وجود دارد و مجلس به طور جدی این مسئله را پیگیری میکند تا ابهامات موجود مرتفع گردد.

, ,

 

,

وی در بخش پایانی اظهارات خود افزود: موضوع خرید 5 هزار واگن نیز مانند خرید هواپیما از کشور های خارجی بزرگنمایی رسانه ای بیش نیست و هر وقت که هواپیماها وارد کشور شدند بقیه وعده های دولت هم محقق می شود و نباید به این خبر پردازی های دولتی ها توجه کنیم.

, ,

انتهای پیام/ت

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه