اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یادداشت/

برخی ها چادر را برای زیبایی و متفاوت بودن تیپ خود انتخاب می کنند/ وضعیت حجاب در دانشگاه ها بسیار وخیم است

برخی ها چادر را برای زیبایی و متفاوت بودن تیپ خود انتخاب می کنند/ وضعیت حجاب در دانشگاه ها بسیار وخیم است
امروزه وضعیت حجاب در دانشگاه ها بسیار وخیم شده است، البته نمی شود بدحجابی و عدم رعایت اصول اسلامی را به همه دانشجویان نسبت داد اما بی تردید غالبا بدحجابی در دانشگاه های ما حاکم شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دانشجو پرس، محمد امین کریمی فعال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند و دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خراسان جنوبی در یادداشت خود از وضعیت بد عفاف و حجاب در جامعه گلایه کرده و مسئولین دانشگاه ها خواسته تا وضعیت پوشش دانشجویان در شان یک محیط آموزشی و مناسب باشد.
متن کامل یادداشت بدین شرح است:
 
مدت زیادی است که بحث  پوشش و حجاب به عنوان یک دغدغه مهم و اساسی، ذهن مسئولین را به خود مشغول نموده است و ازطرفی اوضاع فرهنگی دانشگاه ها مدتهاست که چنگی به دل نمی زند و نوع پوشش  و آرایش دانشجوها را می توان به مثابه مدل و مانکن تبلیغاتی و دانشگاه را محلی برای ارائه مدل ها و پوشش های نامناسب عنوان نمود.
 
 لیکن آنچه امروز در سطح جامعه شاهد هستیم این است که متاسفانه موضوع بد حجابی به عنوان یک معضل، بروز و ظهور جدیدی پیدا نموده و فرهنگ دینی و ملی ما را به چالش جدی می کشد چرا که وضعیت حجاب چیزی نیست که بتوان آن را با عدد و رقم و آمار و نمونه گیری بیان کرد، وضع حجاب چیزی است که میبینیم، میشنویم و حس میکنیم.
 
 این مشکل در دانشگاه ها به عنوان جایگاهی برای حضور و تجلی نسل جوان بیشتر خود را نشان می دهد زیرا می تواند کارکرد اصلی دانشگاه در تولید علم را با چالش جدی مواجه نماید .
 
امروزه وضعیت حجاب در دانشگاه ها بسیار وخیم شده است، البته نمی شود بدحجابی و عدم رعایت اصول اسلامی را به همه دانشجویان نسبت داد اما بی تردید غالبا بدحجابی در دانشگاه های ما حاکم شده است.
 
البته اینکه وضع حجاب تعدادکثیری از دانشجویان مناسب نیست بجای خود، اما آنچه که بیشتر آزاردهنده است وضع برخی از خواهران چادری است که شاید چادر را فقط بعنوان یک مکمل برای زیبایی و متفاوت بودن تیپ خود ، انتخاب نموده و به هیچ رو، شان ومنزلت آن را حفظ نمی کنند و حرمت چادر را نگه نمی دارند بلکه با پوشیدن مانتوشلوارهای تنگ وکوتاه در زیر چادر، و آرایش های آنچنانی نه فقط بی حجابی شان را به نمایش می گذارند بلکه حرمت چادر را نیز سوال می برند و این واقعا تاسف بار است که باید متولیان این امر در دانشگاه ها با قاطعیت بیش از پیش، برخورد نمایند، که البته این نکته هم باید مد نظر قرار گیرد که  دانشگاه ها برخورد فرهنگی با پدیده بدحجابی را در دستور کار داشته باشند، اگرچه مشکل حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها تنها  با حراست حل نمی‌شود؛ حجاب و عفاف امری درونی و اعتقادی قلبی است که اگر حراست با بدحجابی مقابله کند باعث می‌شود دانشجو در برابر حراست رعایت کند اما بلافاصله پس از دور شدن از مامور حراست دوباره به ظاهر قبلی خود بازگردد، پس  بنابراین فرهنگ سازی صحیح و از همه مهمتر نقش خانواده و محیط آموزشی و فرهنگ سازی در این زمینه می تواند موثر باشد.
 
البته دانشگاه هایی که واقعا با دغدغه ونگاه مدیریت انقلابی به چنین مسائل مهم دارند -همچون دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی که  قصد دارند  از اول مهر بخش نامه ی ومصوبه ی شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور درراستای عفاف وحجاب را  باجدیدت پیگیری نمایند،- قابل تحسین و چه خوب است که همه ی دانشگاه ها  از این جور اقدامات و از طرفی هم عملیاتی کردن آن بهره مند گردند تا در دانشگاه ها شاهد این بدحجابی ها نبوده و کاری کرد که انرژی جوانان دانشجو به جای عرصه ناسالم و بی حیایی، درحوزه کارمفید علمی صرف شود و ازطرفی هم  طبق ضوابط دانشگاه ها،  وضعیت پوشش دانشجویان در شان یک محیط آموزشی و مناسب باشد.
 
                                                                  
یاداشت فعال دانشجویی_محمدامین کریمی

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجو پرس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه