اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

استاد حوزه علمیه قم :

غدیر آخرین توصیه پیامبر اسلام به امت بود

غدیر آخرین توصیه پیامبر اسلام به امت بود
جشن بزرگ عید با اجرای سرود ، موسیقی سنتی؛ مسابقه ، نمایش طنز در ساحل گیسوم اسالم برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر ؛ جشن بزرگ عید در ساحل گیسوم اسالم برگزار شد. در این جشن باشکوه؛ سرود ، موسیقی سنتی؛ مسابقه ، نمایش طنز و.. اجرا شد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر,

 

,

امام جمعه اسالم در ابتدا ضمن خیر مقدم و تبریک عید غدیر به همه حضار و مسافرین و مسئولین و علما خصوصا مهمانان ارجمند از شهر مقدس قم گفتند: غدیر هم چنان مظلوم است غدیر یک روز نیست یک تاریخ است ؛ غدیر استمرار خط نبوت در قالب ولایت بود ؛ ولی خدا کسی است که از همه رابطه های عالم هستی ؛ هستی پیچیده و به هم پیوسته و مرتبط با هم خبر دارد ؛ اگر ولی خدا نبود ما از این رابطه ها بی خبر ماندیم به این خاطر غدیر ارجمند است چون نقطه آغاز ولایت است برای تبیین مهم ترین رسالت دین؛ دین بدون ولایت ناقص است دین بدون ولایت با اون مقصد عالی نمی رسد کمال دین در ولایت است .

,

آیت الله علم الهدی نیز ضمن تبریک عید سعید غدیرخم فرمودند: غدیر آخرین توصیه پیامبر اسلام به امت بود قبل از غدیر خم ؛ بارها و بارها پیامبرگرامی اسلام مساله ولایت علی بن ابی طالب را متذکر شده بود .

,

ایشان به اشاره به فضایل بی شمار امیرالمومنین ع به موضوع هدیه انگشتر توسط امیرالمومنین ع و ارزش بسیار بالای اون انگشتر اشاره کرده و گفتند: این موضوع در قرآن صریحا ذکر شده و بسیاری از علمای بزرگ آن را پذیرفته اند

,

آیت الله علم الهدی با اشاره به مدارک اهل سنت به نقل از زمخشری و دیگران علمای اهل سنت ماجرای غدیر را تحلیل کرده گفتند: کسانی که امروز دم از دمکراسی می زنند و هنوز هم تنتوانسته اند به معنای واقعی عامل به دمکراسی باشند خصوصا عربستانی که وحشیانه ترین جنایات را در این سال هار گذشته انجام داده ؛ این ها باید انتخابات را از غدیر یاد بگیرند پیامبر اسلام برای رای گیری یا بیعت از زنان ظرف آبی را گذاشتند تا زنان با دست زدن به آب با امیرالمومنین ع بیعت کنند الان هم در عربستان زنان حف رای دادن ندارند ولی پیامبر به زن ها فرمود بیایید رأی بدهید .

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه