logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

جوابیه شرکت مدبران تجارت ایرانیان (سهامی خاص) به یک خبر

جوابیه شرکت مدبران تجارت ایرانیان (سهامی خاص) به یک خبر
در پی بازنشر خبری در دانا با تیتر «رسوایی جدید در فیش‌های حقوقی مدیران تجارت ایرانیان/از کمک هزینه خرید آپارتمان در دبی تا کمک هزینه اینترنت+ سند»، شرکت مدبران تجارت ایرانیان (سهامی خاص)، جوابیه ای را صادر کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پی بازنشر خبری در دانا با تیتر «رسوایی جدید در فیش‌های حقوقی مدیران تجارت ایرانیان/از کمک هزینه خرید آپارتمان در دبی تا کمک هزینه اینترنت+ سند»، شرکت مدبران تجارت ایرانیان (سهامی خاص)، جوابیه ای را صادر کرده که در این جوابیه آمده است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رسوایی جدید در فیش‌های حقوقی مدیران تجارت ایرانیان/از کمک هزینه خرید آپارتمان در دبی تا کمک هزینه اینترنت+ سند,

1- این شرکت از بدو تأسیس با موضوع فعالیت اقتصادی در زمینه های واردات و صادرات کالا و سرمایه گذاری در این بخش فعال بوده است و همواره اطلاعات مالی حسابرسی شده به مراجع ذیصلاح ارائه شده است.

,

2- تیتر انتخاب شده با هدف تشویش اذهان عمومی و تخریب اعتبار شرکت، وجهه مدیران و پرسنل آن صورت پذیرفته است و کاملاً نادرست و کذب محض بوده است که با محتوای متن منتشر شده در ذیل تیتر کاملاً تفاوت دارد (فیش های حقوقی، کمک هزینه آپارتمان در دبی و کمک هزینه خرید اینترنت!) به نحوی که در صدد غیر واقعی و غیر قانونی نشان دادن فعالیت های این شرکت بوده اند و با اهداف خاص صورت پذیرفته است.

,

3 - مبلغ پرداختی بابت خرید دو واحد اداری در امارات در سال 1378 صورت گرفته و کلا مبلغ 750 میلیون تومان بوده که جهت استفاده شرکت و تسهیل در روابط بازرگانی بوده که البته در آن زمان سطح روابط بین الملل با کشور امارات در این وضعیت فعلی نبده و از طرفی این مبلغ، سرمایه گذاری کلان اطلاق نمی شود. همچنین اقدامات لازم جهت دریافت وجه مذکور به عمل آمده که حسابرس شرکت نیز تأکید و تأیید بر آن نموده است. عنوان کمک هزینه خرید آپارتمان در دبی از چه محلی استخراج شده  جای بسی تأسف دارد که کارشناسان آن سایت بدون کمترین بررسی و تحقیقی نسبت به درج خبر اقدام نموده اند! به نحوی که در طی دوران فعالیت شرکت هیچگاه کمک هزینه خرید آپارتمان در دبی و کمک هزینه اینترنت به پرسنل پرداخت نشده است.

,

4- پرداخت حقوق 349 میلیون تومان به چهار نفر پرسنل طبق صورتهای مالی پیوست خبر (که البته پیوست یادداشت مذکور به طور کامل درج نشده) مربوط به حقوق و مزایا و سایر کلیه هزینه غذا، ایاب و ذهاب پرسنل می باشد که با احتساب این مبالغ متوسط هزینه هر پرسنل حدود 7 میلیون تومان و بدون احتساب آن متوسط هر پرسنل 5 میلیون تومان می باشد که از منظر هر عقل سلیمی این مبالغ حقوق های نجومی نبوده و صرفا متوسط حقوق و مزایای یک کارشناس می باشد.

,

شرکت مدیران تجارت ایرانیان (سهامی خاص)

,

, ,

 

,

لازم به ذکر است دانا صرفا خبر مذکور را بازنشر و به نقل از رسانه های دیگر زده است.

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه