logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

پولادی: باختن به صدرنشین آفریقای جنوبی حاد نیست/ برخی قبول ندارند که به جام جهانی رفته‌ایم!

پولادی: باختن به صدرنشین آفریقای جنوبی حاد نیست/ برخی قبول ندارند که به جام جهانی رفته‌ایم!
مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: ما روز گذشته در فشار سنگین بدنسازی به تیم اول آفریقای جنوبی باختیم و این مسئله در این شرایط حاد نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامهرداد پولادی ، ابتدا در خصوص شرایط اردوی آفریقای جنوبی اظهار داشت: همان‌طور که همه می‌دانند ما وقت را از دست دادیم اما خدا را شکر که با برگزاری اردوی آفریقای جنوبی بچه‌‌ها کمی کنار یکدیگر قرار گرفتند تا در بزرگ‌ترین رویداد جهان دست و پا بسته نرویم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, مهرداد پولادی , ، ابتدا در خصوص شرایط اردوی آفریقای جنوبی اظهار داشت: همان‌طور که همه می‌دانند ما وقت را از دست دادیم اما خدا را شکر که با برگزاری اردوی آفریقای جنوبی بچه‌‌ها کمی کنار یکدیگر قرار گرفتند تا در بزرگ‌ترین رویداد جهان دست و پا بسته نرویم.,

وی افزود: در همین اول صحبت‌هایم جای هزاران شکرش باقی است که خبر روشن شدن تکلیف پرسپولیس به ما رسید. شرایط باشگاه به نظرم اصلا خوب نبود و امیدوارم که با وضعیت حال حاضر مشکلات گذشته برطرف شود تا پرسپولیس بتواند نفسی راحت بکشد. ما سال عجیب و سختی را پشت سر گذاشتیم.

,

وی در پاسخ به سوال که شما می گویید شرایط اردو خوب است، اما کی‌روش از این موضوع بسیار ناراحت است، گفت: معلوم است که کی‌روش چرا برای تیم ملی ناراحت است. به نظر شما من چه حرفی باید بزنم. فعلا برخی‌ این مسئله را قبول ندارند که ما به جام جهانی رفتیم و باید به تیم ملی کمک شود. من نمی‌گویم همه امکانات ورزش را باید به تیم ملی بدهید اما همان‌طوری که همه برای صعود ما به جام جهانی خوشحالی کردند باید کاری کنیم که از نتایج ما با حمایت‌های بیشتر شادی بین مردم بیاید. مسئله‌ای که کادر فنی از آن ناراحت است مشخص است و زیاد درباره‌اش نباید حرف زد.

,

وی افزود: اما اردوی خوبی داشتیم و به نظرم بازی‌های تدارکاتی را نیز با هدف هماهنگی و شناخت کی‌روش بر روی بازیکنان انجام داده‌ایم تا عقب‌افتادگی‌ها را جبران کنیم. اگر ما مقابل صدرنشین آفریقای جنوبی باختیم به نظرم مسائل حادی نیست. ما 90 درصد زیر فشار بدنسازی قبل از جام جهانی هستیم تا انشاءالله خودمان را برای بازی‌هایی آماده کنیم که در آن تیم‌هایی به میدان می‌آیند که هر بازیکن‌شان 8یا 10 کیلومتر می‌دود. قطعا اردوی آفریقا به تیم ملی کمک خواهد کرد.

,

پولادی تأکید کرد: من امیدوارم حداقل از این به بعد با توجه به اردوی خوبی که در آفریقا داشتیم برنامه‌های کی‌روش به صورت دقیق‌تر پیاده شود چون مطمئن باشید اگر کی‌روش خواسته‌ای دارد به خاطر تیم ملی است چون دوست ندارد در بین 32 تیم جام جهانی ایران در رده‌های انتهایی باشد.

,

مدافع تیم ملی همچنین درباره کیفیت بازی با تیم‌های آفریقایی نیز، گفت: ببینید ما اولین بازی خود را باید مقابل نیجریه انجام دهیم، به همین دلیل با تیم‌های آفریقایی بازی می‌کنیم که سبک‌شان به بازی نیجریه نزدیک است چون بالاخره بازی با نیجریه برای ما حساسیت‌های زیادی دارد و چه بسا تکلیف ما را هم شاید روشن کند. این اردو در کل به نفع تیم ملی بود و امیدوارم با توجه به تلاش‌هایی که شده باز هم از تیم ملی حمایت شود. ما به جام جهانی می‌رویم تا دل  مردم را شاد کنیم و همین که با رفتن به جام جهانی میلیون‌ها ایرانی اشک شوق ریختند و به جشن و پایکوبی پرداختند مطمئن باشید با دعای خیرشان در جام جهانی انشاءالله سعی خواهیم کرد از یک آزمون سخت روسفید بیرون بیاییم.

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه