به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از البرز ۲۴ فرمانده سپاه استان البرز عصر امروز در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس و عید غدیر خم در استان مقدس امام زاده حسن (ع) با تاکید بر اینکه دشمن به واسطه عدم توانایی در جدایی مردم و امام جنگ را بر ایران تحمیل کردند گفت: ۸ سال دفاع مقدس بزرگترین افتخار ما طی ۳۸ سال اخیر بوده و درحالیکه ۱۲۰ هزار نفر از مردم در حضور پیامبر (ص) بیعت کرده و واقعه غدیر را به فراموشی سپردند ملت ایران پس از ۱۴۰۰ سال با دم مسیحایی رهبر کبیر انقلاب غدیر را زنده کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, البرز ۲۴ ,سردار علی استاد حسینی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی شیعه را از مظلومیت در آورد و زمینه حکومت حضرت مهدی (عج) را فراهم کرد افزود: تصور دشمن از جنگ در برابر ایران پیروزی بود اما ملت ما بسیج شدند و با تکیه بر سخنان امام (ره) در مقابل دشمنان صف آرایی کردند.
,وی اظهار داشت: همه دست به دست هم دادند و پای آرمان های نظام و انقلاب ایستادند و امروز نیز اگر تابع خط امام نباشیم در شرایط سختی که از سوی دشمنان تحمیل می شود، بازنده خواهیم بود و اگر چه در زمان جنگ از کمترین امکانات و سلاح برخورداری بودیم اما امروز جز کشورهای قدرتمند در زمینه موشکی هستیم.
,فرمانده سپاه استان البرز در خاتمه تصریح کرد: ما نیازی به رابطه با آمریکا نداریم و قطع رابطه بزرگترین خدمت به ملت ایران است و یکی از مهمترین وظایف ما دفاع از مظلومین در برابر مستکبرین بوده و باید از ولایت فقیه تبعیت کرد چرا که این مهم کشور ما را از آسیب مصون خواهد کرد و امروز توان نظامی و قدرت ما جرات را از دشمن سلب کرده است.
]
ارسال دیدگاه