logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امام جمعه جغتای:

توان دفاعی، دشمن را از حمله نظامی باز داشته است/ ادعای لغو حمله نظامی به علت برجام ریشه در جهالت دارد

توان دفاعی، دشمن را از حمله نظامی باز داشته است/ ادعای لغو حمله نظامی به علت برجام ریشه در جهالت دارد
امام جمعه جغتای گفت: این که گفته می شود فلان توافق نامه باعث لغو حمله نظامی به کشورمان شد، ریشه در جهالت دارد چرا که آنچه دشمن را از فکر تجاوز نظامی باز داشته است، توان دفاعی کشور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام جغتای، حجت الاسلام علی اکبر موحدی پور، امام جمعه شهرستان جغتای در خطبه های این هفته نماز جمعه این شهرستان که در محل مسجد جامع جغتای برگزار شد با یادآوری برخی زمزمه ها در کشور مبنی بر لغو حمله حتمی نظامی دشمنان به بهانه برجام خاطرنشان کرد: این ادعا یا مغرضانه است یا ریشه در جهالت دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پیام جغتای, ، حجت الاسلام علی اکبر موحدی پور، امام جمعه شهرستان جغتای در خطبه های این هفته نماز جمعه این شهرستان که در محل مسجد جامع جغتای برگزار شد با یادآوری برخی زمزمه ها در کشور مبنی بر لغو حمله حتمی نظامی دشمنان به بهانه برجام خاطرنشان کرد: این ادعا یا مغرضانه است یا ریشه در جهالت دارد.,

امام جمعه جغتای افزود: طبق فرمایش اخیر رهبر معظم انقلاب، آنچه که دشمن را از فکر تجاوز نظامی به کشورمان باز داشته است، توان دفاعی بازدارنده نیروهای نظامی می باشد.

,

حجت الاسلام موحدی پور با اشاره به هفته دفاع مقدس اظهار داشت: در شرایطی که کشور از انواع توطئه ها و احتلافات سیاسی و قومی و قبیله ای آسیب های فراوانی دیده و با آنها دست و پنجه نرم می کرد، رژیم بعث عراق که از تمام امکانات تسلیحاتی و پشتیبانی و مالی بهره می برد به کشورمان حمله کرد.

,

خطیب نماز جمعه جغتای افزود: همه حامیان صدام اعم از آمریکا، عربستان، فرانسه و کویت تمام توان خود در غالب نیروی انسانی، وام های بلاعوض، انواع تسلیحات را به سوی عراق گسیل داشتند تا شاید بتوانند طبق یک تفکر واهی، انقلاب اسلامی کشورمان را طی یک هفته ساقط کنند، خواسته ای که با ایستادگی جانانه رزمندگان و مردم به گور رفت و محقق نشد.

,

وی یادآور شد: آن چیزی که باعث حفظ تمامیت ارضی کشور در برابر این هجوم نابرابر و تحمیلی شد، روحیه ی شهادت طلبی جوانان و نوجونان این مرز و بوم بود، نکته ای که در جنگهای قبلی ایران نظیر حمله روسها وجود نداشت و نهایتا بخش های قابل توجهی را از کشورمان از دست دادیم.

,

امام جمعه جغتای در خاطرنشان کرد: فراموش نمی گنیم که با وجود تجهیز کامل ارتش ایران توسط آمریکایی ها در دوران پهلوی یکی از استانهای ایران یعنی بحرین بدون هیچ مناقشه ای از کشومان جدا شد، اتفاقی که وجود روحیه معنویت و شهادت طلبی را در کنار توان تسلیحاتی و امکانات مدرن برای نیروهای نظامی را مورد تایید قرار می دهد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه