اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه دلگان:

ملت ایران در 8 سال دفاع مقدس با سلاح ایمان در مقابل قدرتهای استکباری ایستاد/ علم معیاربرتری یک ملت بر سایر ملل است

ملت ایران در 8 سال دفاع مقدس با سلاح ایمان در مقابل قدرتهای استکباری ایستاد/ علم معیاربرتری یک ملت بر سایر ملل است
امام جمعه دلگان گفت: ملت مسلمان ایران در 8 سال دفاع مقدس با سلاح تقوا وایمان به خدا در مقابل قدرتهای استعماری واستکباری ایستادگی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، حجت الاسلام والمسلمین عظیم بامری امام جمعه دلگان در خطبه های نماز جمعه این هفته با بیان اینکه مرگ تاثیر بسیار زیادی در آگاهسازی انسان دارد گفت: مرگ برای انسان های بابصیرت و با ایمان یک تلنگر است که خود را برای جهان آخرت آماده کنند.
وی با بیان اینکه سلاح تقوا و ایمان تنها سلاح انسان برای روز قیامت است افزود: چون مرگ فرا برسد انسان فرصت اینکه چیزی را به همراه خود ببرد، ندارد.
امام جمعه دلگان با گرامی اشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: ملت مسلمان ایران در 8 سال دفاع مقدس در مقابل تمام قدرتهای استکباری و استعماری جهان ایستاد و با سلاح ایمان و تقوا توانست دشمن را به زانو درآورد.
حجت الاسلام والمسلمین عظیم بامری با اشاره به اینکه ملت ما با روحیه جهادی و ایمان در مقابل دشمن ایستاد تصریح کرد: و حالا دشمن درصدد است این سلاح را تضعیف کند زیرا می داند این ایمان بود که طفل 13 ساله با بستن نارنجک به کمر خود در مقابل تانک می ایستد.
وی به اول مهرماه و روز بازگشایی مدارس اشاره کرد و گفت: علم معیار برتری در میان ملت ها است و در حقیقت این علم و دانش است که باعث فضیلت و برتری یک ملت بر سایر ملل است، پس باید به آن بصورت ویژه اهمیت داده شود.
خطیب جمعه دلگان با بیان اینکه ملتی که دارای علم و دانش باشد شکست ناپذیر است بیان کرد: فضیلت علم چنان بالا است که طلب آن را پیامبر گرامی اسلام برای همه مسلمانان الزامی کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین عظیم بامری با تاکید بر اینکه مسئله تهذیب نفس و ترغیب به نماز خواندن در مدارس به صورت ویژه در مدارس اجرایی شود خاطر نشان کرد: نسبت به تقویت بنیان های دینی دانش آموزان تلاش بیشتری از طرف معلمان و آموزش و پرورش انجام شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلگان پرس, دلگان پرس,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه