logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  2. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  3. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  4. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  5. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  6. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  7. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  8. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  9. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  10. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  11. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  12. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  13. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  14. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  15. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  16. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  17. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  18. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  19. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  20. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند

با صدور بیانیه توسط بسیج دانشجویی دانشگاه های آذربایجان غربی صورت گرفت؛

حذف شهید فهمیده از کتب درسی اقدامی صهیونیستی است/برخی به دنبال انشقاق بین نسل اول و چهارم انقلابند

حذف شهید فهمیده از کتب درسی اقدامی صهیونیستی است/برخی به دنبال انشقاق بین نسل اول و چهارم انقلابند
همزمان با حذف درس مربوط با شهید حسین فهمیده از کتاب سال ششم دبستان تعدادی از دفاتر بسیج دانشجویی آذربایجان غربی با صدور بیانیه ای این اقدام را محکوم و آن را اقدامی صهیونیستی دانستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل برهان؛ همزمان با حذف درس مربوط با شهید حسین فهمیده از کتاب سال ششم دبستان تعدادی از دفاتر بسیج دانشجویی آذربایجان غربی با صدور بیانیه ای این اقدام را محکوم و آن را اقدامی صهیونیستی دانستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل برهان,

رهبر ما آن طفل سیزده ساله‌ای است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم بزرگ‌تر است، با نارنجک، خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم نمود و خود نیز شربت شهادت نوشید. امام خمینی(ره)

,

سال تحصیلی جدید برای دانش آموزان درحالی آغاز می شود که چندی پیش نسل چهارم انقلاب متحمل شوک عظیمی در جریان حذف نمادین بسیج دانش آموزی به سبب پیوستن به کنوانسیون حقوق کودک شده بود. هنوز مردم و جوانان حزب الهی در بهت این اقدام نابخردانه و غیر انقلابی دولتمردان بودند که در اقدامی بسیار تاسف بار شاهد آن بودیم که وزارت فخیمه آموزش و پرورش در اقدامی همصدا با بیگانگان و دشمنان اسلام و انقلاب، داستان رشادتهای شهید نوجوان «شهید فهمیده» را از کتب درسی فرزندان این خاک و بوم حذف کرد.  شهیدی که با وجود سن کم، نماد روحیه شهادت طلبی و مبارزه با کفر و استبداد و استکبار جهانی و اسوه ای برای تمام سنین حتی دولتمردان است.

,

گویا آقایان بعد از قراردادهای ننگین برجام,IPC,FATFو پیوستن به کنوانسیون حقوق کودک که همگی در صدد به انزوا کشاندن ارگانها و نیروهای انقلابی و همچنین تخریب چهره های شاخص انقلاب صورت گرفته، بیکار نبوده و اینبار با حذف داستان این شهید بزرگوار خواهان انکار حماسه ی ۸سال دفاع مقدس که برگرفته از حماسه ی حسینی است، هستند.

,

جنبش دانشجویی و در در راس آن بسیج دانشجویی این عمل را اقدامی صهیونیستی و در راستای انشقاق بین نسلهای اول و چهارم انقلاب قلمداد کرده، و به مسولین و دولتمردان توصیه میکند بیش از این دست به تحریف و تحذیف آرمانها و ارزشهای اسلام ناب محمدی نزنند، چرا که اینها همگی  نقشه های دشمنان انقلاب و سردمداران انها رژیم صهیونیستی و آمریکای جهانخوار است. "علیکم دفاع از ارزشها و حماسه های ایرانی-اسلامی"

,

والسلام علی من اتبع الهدی

,

بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه

,

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه

,

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ارومیه

,

بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ارومیه

,

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

,

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان ارومیه

,

بسیج دانشجویی دانشگاه قاضی طباطبایی

,

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان سلماس

,

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد سلماس

,

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ماکو

,

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد نقده

,

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قرآنی خوی

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه