وی افزود: فوکایاما، نئو محافظه کار در جلسه ای در اسرائیل در خصوص جمهوری اسلامی ایران اینگونه سخن می گوید« جمهوری اسلامی ایران دو بال سرخ و سبز دارد که بال سرخ همان جهاد ، شهادت و دفاع است و الگوی آنان قیام کربلاست که جاودانه شد و بال سبز همان امید و انتظار و ایمان است و اسلام بواسطه مهدویت، تازگی و طراوت خود را از دست نمی دهد.
نادری در ادامه گفت: به اعتقاد فوکایاما جمهوری اسلامی ایران سپر یا زره ای بنام ولایت دارد که همان رهبری است و ابتدا باید ولایت فقیه را نشانه گرفت تا این را نزینم نمی توانیم به ساحت قدسی کربلا و مهدوی تجاوز کنید.
رئیس کانون بسیج اساتید پیام نور استان خاطرنشان کرد: دشمن در تلاش است جهاد را به خشونت پیوند بزند و ایمان و انتظار را نیز از طریق نفوذ فرهنگی از بین برود.
نادری در پایان گفت: برخی در ظاهر دم از ولایت می زنند اما در باطن در مقابل ولایت می ایستند اما مردم بصیر ایران همواره امتحانات زیادی را پشت سر گذاشته اند و به برکت وجود رهبری مقتدر این نقشه های شوم آنان را نیز نقش بر آب می کند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه