logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

کفاشیان: باید اعتبار را به فیفا برگردانیم

کفاشیان: باید اعتبار را به فیفا برگردانیم
نایب رئیس فدراسیون فوتبال ایران گفت: با انتخابات امروز باید کمک کنیم که اعتبار گذشته به فیفا برگردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی کفاشیان، نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال ایران از جمله چهره‌هایی است که از کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار 5 نامزد دیگر شانس بالایی دارد تا در انتخابات شورای فیفا رای بیاورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی اکنون در هند به سر می‌برد و امروز انتخابات مهمی را برای فوتبال ایران و جایگاه خودش در فیفا تجربه خواهد کرد.

,

نایب رئیس فدراسیون فوتبال ایران در این زمینه تاکید کرد: من به همراه سایر دوستانم در AFC و فیفا باید یک تمرکز اصلی روی کارمان باشد، باید سعی کنیم که دوباره اعتبار به فیفا برگردد. به عنوان نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا که بزرگ ترین قاره دنیا است باید فیفا را در این زمینه کمک کنیم.

,

رئیس سابق فدراسیون فوتبال ایران در پاسخ به این سوال که آیا قطر می تواند میزبان خوبی برای جام جهانی 2022 باشد، گفت: قطر به عنوان یک کشور جوان خیلی سریع در حال تغییر است و این تغییرات با سرعت باورنکردنی در حال رخ دادن است. شاید در مسیر تغییرات‌شان دچار اشتباهاتی هم بشوند اما قطری خودشان را برای این رقابت و چالش آماده کرده‌اند و این چالش برای آنها مثبت است. جام جهانی نه تنها یک فرصت برای قطر محسوب می‌شود، بلکه این فرصت برای خاورمیانه و مسلمان جهان است چرا که با جام جهانی می‌توانیم اسلام را به جهانیان معرفی کنیم.

,

کفاشیان در پاسخ به این سوال که چگونه می توان دوباره فوتبال را در آسیا رشد و توسعه داد، گفت: در این زمینه اولین و شاید مهم ترین نکته این است که ما دوباره اجازه بدهیم که فرزندان‌مان دوباره در خیابان ها فوتبال بازی کنند و از این رشته ورزشی لذت ببرند. علاوه بر این ما نیاز داریم که مراکز استعدادیابی های بیشتری در باشگاه های حرفه‌ای‌مان داریم. در زمینه پرورش استعدادها نیاز به برنامه مدون داریم.

,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

,

منبع:فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه