logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

به همت حوزه هنری استان؛

مراسم تکریم استاد برجسته نقاشی حوزه انقلاب و دفاع مقدس قزوین برگزار شد

مراسم تکریم استاد برجسته نقاشی حوزه انقلاب و دفاع مقدس قزوین برگزار شد
با حضور رییس حوزه هنری قزوین، جمعی از مسئولان فرهنگی و هنرمندان پیشکسوت با اهدای لوح (از طرف حوزه هنری قزوین) از استاد برجسته نقاشی حوزه انقلاب و دفاع مقدس تقدیر به عمل آمد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، استاد کاظم چلیپا استاد دانشگاه در برنامه «مروری بر آثار ابوالفضل دلزنده» که با حضور جمعی از هنرمندان و مسئولان عصر روز گذشته(شنبه) در سالن کتابخانه امام خمینی(ره) برگزار شد، هنر را ابزار انتقال معرفت دانست که می‌تواند مخاطب را به تفکر وادارد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,
این استاد دانشگاه گفت: شناخت خود، هستی و خداوند دغدغه همه انسان‌ها است و در مکاتب مختلف، تعاریف متفاوتی ارائه شده است، ما در این باره از پشتوانه عظیمی بهره مند هستیم و الگوهای بزرگی در طول تاریخ داشته ایم.
این هنرمند نقاش افزود: هنرمند هر دوره ای باید معرفت خود را پیدا کند، کار هنرمند انتقال مفهوم، رشد معرفت و دگرگون کردن فضاست و در این مسیر، کار معلم باید معطوف به نشان دادن راه معرفت و در نهایت زنده کردن شاگرد باشد.
,
,
, ,

وی یادآور شد: در سه زمینه نقش، محتوا و موضوع باید خلاق و از تقلیدگریزان بود چراکه در سایه این روح خلاق می توان فرزند زمانه بود و جهان پیرامون را دگرگون کرد. 
در این برنامه رئیس حوزه هنری قزوین، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، استاد ابوالفضل دلزنده را رزمنده ای در کسوت هنرمندی دانست که توانست طی بیش از سه دهه علاوه بر تربیت شاگردان متعهد، آثاری به یادماندنی در زمینه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی خلق کند. 
علی هوشمند گفت: استاد دل زنده هنرمندی است که با سلاح هنر در انعکاس ارزش‌ها و شعائر انقلاب گام‌های بلندی برداشته است و این برنامه بهانه ای برای تقدیر از وی و ادای دین به مقام همه ایثارگران دفاع مقدس است. 
,
,
,
,
, ,

در ادامه برنامه جمعی از هنرمندانی چون؛ علی کاظم لو، حسن یوسفی، حسین یعقوبیان و محمد حضرتی‌ها درباره استاد دلزنده به ایراد سخن پرداختند. 
در این برنامه آثار استادان؛ حبیب اله صادقی، حسین خسروجردی، کاظم چلیپا به صورت اسلاید پخش و توسط استاد کاظم چلیپا مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. 
گفتنی است؛ در پایان برنامه نیز با حضور رییس حوزه هنری قزوین، جمعی از مسئولان فرهنگی و هنرمندان پیشکسوت با اهدای لوح (از طرف حوزه هنری قزوین) از ابوالفضل دلزنده تقدیر به عمل آمد. 
انتهای پیام/م
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه